top of page

Verbindings & Business

Retreat voor Yoga docenten

12-14 april

Een weekend in verbinding met andere docenten

 

Heerlijk genieten van Yoga - Rust & Ruimte - Puur & lekker eten - Ontspanning in de natuur 

Uitwisseling

Uitwisseling

Tijdens dit weekend gaan we elkaar's lessen volgen, en nemen we de tijd om elkaar feedback te geven. Doe inspiratie op. Leer van anderen. Door intervisie met een kleine groep yogadocenten, kun je je eigen lesgeef vaardigheden verder ontwikkelen.

Verdieping

Verdieping

Diverse yogaexperts op hun vakgebied verzorgen bijscholings workshops op ieder gebied van yoga en meditatie. Het is heerlijk om jezelf het hele weekend onder te dompelen in yoga en allerlei verschillende verdiepende kennis in je op te nemen. Zie het dan ook als een waardevol bijscholings weekend op verschillende vlakken voor jezelf.

Business Coach

Business Coach

Corine van Zoelen geeft advies en begeleiding aan Yogadocenten om professionele doelstellingen te identifiëren en te behalen. Of je meer workshops (in het buitenland) wilt geven, of jouw eigen studio wilt opzetten of laten groeien, Corine helpt je vooruit.

(H)eerlijk eten

(H)eerlijk eten

Onze gepassioneerde chef Karin Baank van "Puur Koken met Passie" zal ons verwennen met heerlijke en pure vegetarische maaltijden van vooral verse biologische ingrediënten. Karin is zelf ook Yoga docente en kookt volgens de 5-elementen en de Yin-Yang filosofie.

Geniet

Geniet

Een weekend voor jou! In Zeeland verblijven wij op een prachtig landgoed, met een heerlijke tuin met zwembad en sauna. De omgeving nodigt uit voor een mooie tocht op een (leen)fiets of wandeling in de duinen of op het strand. Als je jezelf nog meer wilt verwennen, kun je een massage bijboeken tijdens het retreat.

Een heel weekend vóór, door en mét Yoga Docenten

Programma

Het thema is verbinden!

Als yogadocent volg jij jouw hart, ervaar je rust en balans. Dit wil je graag delen en doorgeven. Tijdens het “Verbindings en Business retreat voor yogadocenten” gaan we samen met andere yogadocenten uit Nederland en België staan voor elkaar en voor verbinding.

 

Tijdens dit retreat krijg je inzichten en word je betoverd en gedragen door de energie van de groep. Op een prachtige locatie in Zeeland ben je een weekend lang samen met collega’s die allemaal houden van yoga en dezelfde missie en intentie hebben. Yogadocenten zorgen dat yogaleerlingen vrede ervaren en de verbinding aangaan met hun lichaam en geest. Allemaal op onze eigen manier en met onze eigen stijl. Samen zijn we één. Dus  zoek elkaar op en leer van elkaar. Zodat we elkaar inspireren en met elkaar verbinden!

 

Als yogadocent geef je veel. Je geeft alle aandacht en kennis aan je leerlingen. Hoe fijn is het als jij dit weekend nu echt tijd maakt voor jezelf. Dat je rust neemt als je er behoefte aan hebt, op de bank bij de haard wilt zitten met een boek, een wandeling wil maken in de omgeving, in de sauna gaat om te ontspannen, een massage of behandeling (optioneel) boekt bij een behandelaar, een relaxte yogales wilt volgen van een collega docent, een uitwisselinsgles wilt doen om van elkaar te leren, een workshop bij te wonen van Corine om vanuit ontspanning te werken aan je bedrijf.

Uitwisseling
IMG_1821.CR2.jpg

Uitwisselings workshops

Dit retreat is een mooie kans om samen te zijn met meerdere yogadocenten, en op een laagdrempelinge manier jouw lesstijl bij te schaven. In de kleine zaal heb je intervisie met een kleine groep yogadocenten, waardoor je je eigen lesgeefvaardigheden verder kunt ontwikkelen.

Je werkt als yogadocent vaak solistisch als je je eigen studio hebt, veel intervisie is er niet. En je vindt het spannend of lastig om bepaalde zaken te bespreken met collega’s in dezelfde woonplaats want dan weten ze misschien je “zwakke plek”. Dit voelt heel kwetsbaar. Het is dan ook super fijn dat je nu in een veilige omgeving een uitwisseling kunt doen qua lessen en op deze manier van elkaar leert en ook positieve feedback op elkaars lessen of manier van lesgeven geeft. Dit met de intentie om elkaar te versterken. Zodat je lesgeefvaardigsheidskwaliteiten en zelfvertrouwen hierdoor groeit.


Iedereen heeft wel eens twijfels over zichzelf of eigen kunnen. Het is zo fijn om dit met anderen te delen en de bevestiging te krijgen dat je het goed doet. Juist op een prettige locatie in een kleine veilige setting.

Je kunt je bij je aanmelding opgeven om zelf een uitwisselings-les te geven van 30-45 minuten, waarna er tijd zal worden genomen om jou feedback te geven. 

Zeeland V (34).jpg

Verdiepings workshops

Diverse deelnemende yogaexperts op hun vakgebied verzorgen bijscholingsworkshops op het gebied van yoga en meditatie. Iedere yogadocent neemt zijn eigen vakkennis mee op het gebied van yoga maar ook vanuit andere beroepen voordat hij/zij yogadocent is geworden. 

Hoe heerlijk is het om jezelf een heel weekend onder te dompelen in yoga en zelf yoga te ondergaan en allerlei verschillende verdiepende kennis in je op te nemen. Zie het dan ook als een waardevol bijscholingsweekend op verschillende vlakken voor jezelf.

Heb jij een specialisatie waarvan je vindt dat élke yoga docent(e) van op de hoogte zou moeten zijn? Of heb je een grote passie voor iets wat je graag met je collega's zou willen delen? Geef je dan op om zelf een verdiepings workshop te geven.

Als je zelf iets specifieks hebt waarvan je denkt, dit wil ik graag delen met andere yogadocenten, hier hebben ze wat aan, laat jezelf dan zien tijdens dit weekend! Als je nu dit podium durft te pakken sta je wellicht later dit jaar in de  yogastudio’s van jouw collega's jouw kennis te delen in de vorm van een workshop.

 

Wil je op vrijwillige basis een verdiepingsworkshop aanbieden, geef dit dan door bij het aanmelden van dit retreat. We bekijken dan of je aanbod past in het programma, ivm diversiteit, verdieping en behoeftes van de deelnemers. 

Het programma ziet er ongeveer als volgt uit:

 

Vrijdag

17.00 aankomst 

18.00 opening 

18.30 Workshop

19.30 diner

20.30 vrije tijd: sauna, chillen

 

Zaterdag

08.00 workshop

09.00 ontbijt

11.00 Workshop 

12.30 lunch

13.30 vrije tijd: wandelen/wellness 

18.30 diner

20.00 workshop

21.30 vrije tijd: sauna, chillen

 

Zondag

08.00 workshop

09.00 ontbijt

11.00 Workshop

12.30 lunch & afsluiting

13.30 vrije tijd: wandelen/massage

 Vrije tijd

Ook buiten het programma om is er veel ruimte voor ontspanning en rust. Tijd voor jezelf. Op deze prachtige locatie kun je genieten van massages, sauna, en zwembad.

 

Je kunt ook lekker uitwaaien aan het strand, fietsen op een leenfiets, lekker chillen (met een boek) in de woonkamer of op het terras.

 

Massage

behandelingen worden verzorgd door onze eigen masseur. Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel en voor een vriendelijke meerprijs. Je kunt je terplekke inschrijven.

Vedieping
Business
corine van zoelen

Business coaching workshops

Corine van Zoelen is Yoga Business Coach. Ze begeleidt startende yogadocenten, die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten, die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen, maar niet weten waar te starten.

Ze heeft inmiddels al ruim 125 yogadocenten geholpen met hun bedrijf door middel van online trainingen, trainingsdagen en langdurige begeleidingstrajecten. Ze heeft al twee Yoga Business Events georganiseerd om yogadocenten met elkaar te verbinden en te netwerken.

Tijdens dit retreat zal ze jou als yogadocent aan het denken zetten door middel van diverse werkvormen, zodat je letterlijk op afstand kijkt naar je bedrijf en keuzes gaat maken, om je bedrijf te laten groeien en rendabel te maken op een manier die bij jou past. Daar horen vaak het maken van keuzes bij.

De eerste keus is al door te zorgen, dat je erbij bent, zodat je gebruik maakt van deze unieke kans om te netwerken met andere yogadocenten, inspiratie op te doen voor je eigen lessen, zelf te ontspannen en op deze manier intensief met Corine samen te werken.

Zeeland retreat accommodatie woonkamer
Zeeland
Zeeland_De_Schouw_luchtfoto_edited
Zeeland Yoga zaal
IMG_1827-V.02.CR2-V.03
IMG_1821.CR2
Zeeland retreat accommodatie
IMG_1582-v.02.CR2
Zeeland retreat accommodatie zwembad in
Zeeland retreat accommodatie tuin terras
Zeeland kamer
Zeeland kamer
Zeeland kamer
Zeeland kamer
Zeeland accommodatie
Zeeland retreat accommodatie lente
Zeeland accommodatie
Relax bij haardvuur
Zeeland retreat tuin buitenleven
Zeeland haardvuur
Zeeland ontspannen in wellness
Zeeland ontspannen in welness
Sauna yoga weekend
Ontspannen tijdens yoga weekend
Yoga in de tuin
Yoga zaal Zeeland
Zen
Zeeland accommodatie

Boek dit weekend als een cadeau voor jezelf.

Want dit weekend staat vol met Inspiratie, Netwerken, Verbinden, Ontspannen,

Business, Verdieping, Versterken en Lekker eten.

Wil je zelf wel eens een yogaretreat volgen?

Ben je yogadocent en heb je zelf haast geen tijd voor je eigen practise omdat je al zoveel yogales geeft en heb je wel eens behoeft aan een yogales bij een ander maar wil je niet naar een collega in je woonplaats, of naar een retreat met beginnende yogi's?

Tijdens dit retreat onderga je zelf diverse verdiepingsyogaworkshops. Deze zijn heel divers. Je hoeft dus niet vele zaterdagen of zondagen door het hele land naar verschillende studio’s te reizen om allerlei workshops te volgen. Je hebt nu diverse workshops  bij de hand in één weekend. Terwijl je allerlei nieuwe kennis opdoet. Dit vanuit een retreatvorm op een prachtige locatie, met tuin, zwembad, sauna, woonkamer, diverse yogaworkshops van professionals.

Vrijdag 12 april ben je welkom vanaf 5 uur 's middags, zondag 14 april zwaaien we je rond een uur of 3 's middags weer uit.

 

Waarom zou je bij dit weekend moeten zijn als yogadocent?

Het is een uniek weekend. We gaan verbinden met elkaar, netwerken, elkaar versterken. Je gaat van elkaar leren in de uitwisselingsworkshops;
Je gaat tijdens de verdiepingsworkshops van experts meer leren over yoga en meditatie zodat je jezelf beter ontwikkeld; Je leert van Corine door middel van diverse werkvormen en omdat je letterlijk op afstand kijkt naar je bedrijf zorgen dat je keuzes gaat maken, om je bedrijf te laten groeien en rendabel te maken op een manier die bij jou past. Of je nu freelancer of eigenaar van een studio bent. 

 

Dit alles in Zeeland op een prachtig landgoed, met een heerlijke tuin met zwembad en sauna. Je geniet van heerlijke pure en vegetarische maaltijden gekookt op basis van de 5-elementen. Er is ruimte om niets te doen, een boek te lezen, een wandeling in de duinen te maken, te fietsen, yoga te beofenen in de tuin of om evt een massage bijboeken tijdens het retreat.

 

Wil je zelf  ook een retreat organiseren maar weet je niet waar te beginnen?


Dit kan via My Own Retreat. Beleef dit weekend als gast en ervaar wat jouw toekomstige leerlingen gaan ervaren, qua ontspanning, locatie, yogalessen, sauna en heerlijke voeding. Je proeft de sfeer van de gemoedelijke “Schouw”, hebt alle tijd om de locatie te bekijken en foto's te maken voor je eigen site en maakt kennis met Veronique die alle rompslomp rondom het regelen van een retreat voor jou uit handen neemt.

Dit retreat is plezier, ontspanning, inspiratie, verbinden en netwerken.
Samen met yogacollega’s werken aan één missie: de wereld een stukje mooier maken.

Tarieven

Je krijgt van ons een factuur met daarop de BTW gespecificeerd. Aangezien er verschillende tarieven voor de workshops (21%) en verblijf (9%) worden gehanteerd, zie je hieronder een overzicht met een indicatie van de exclusief BTW prijzen.

Tarieven

Contact

Heb je vragen? Vul dan het formulier in of mail naar info@myownretreat.com

 

Véronique, yoga docente en organisator/host van My Own Retreat is voor dringende vragen te bereiken op 06 43 71 44 41

Bedankt voor je bericht, wij nemen snel contact met je op.

CONTACT

Accommodatie in Zeeland

Zeeland

Wadend in ruimte en rust, tussen het karakteristieke Zeeuwse kustdorpje Renesse en Zierikzee, ligt onze inspirerende en rustgevende yoga plek “De Schouw”. Ondanks dat Zeeland zo dichtbij is, heb je hier echt het gevoel er even helemaal uit te zijn.

 

Het gezellige en karakteristieke gebouw is licht, ruim en bijzonder sfeervol met zijn prachtige architectuur. Er zijn mooie yoga ruimtes, een sfeervolle woon- en eetkamer en een stiltekamer waarin je helemaal naar binnen kunt keren. Ook is er een aparte relax ruimte met verschillende sauna’s, warmwaterbad, voetenbad en massage ruimtes.

 

De prachtige tuin rondom het gebouw heeft een zonnig terras en diverse knusse hoekjes en een buitenzwembad. De grasweide nodigt uit om lekker veel buiten te zijn, en als het kan zullen we daar ook de yoga workshops doen.

 

De Schouw heeft verschillende type kamers, elk passend in de karakteristieke stijl van het gebouw. Het sanitair is schoon en de kamers hebben comfortabele bedden keurig opgemaakt met fris beddengoed.

 

Ook buiten het programma om is er veel ruimte voor ontspanning en rust. Geniet van de tijd voor jezelf. Wellicht wil je jezelf verwennen met een massage behandeling die worden verzorgd door onze eigen masseur(s). Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel en voor een vriendelijke meerprijs, waarvoor je je terplekke kunt inschrijven.

 

De prachtige Zeeuwse omgeving nodigt uit voor een wandeling in de duinen of in het bos, om te gaan zemmen of uitwaaien aan het strand, of om te gaan fietsen op een (leen)fiets. Maar uiteraard kun je ook lekker onspannen met een boek op de bank of chillen in de woonkamer of op het terras.

 

In het kort, de ideale plek voor beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoeting en de natuur. 

Carpool

De locatie voor ons Retreat in Zeeland ligt op 2 uur rijden vanaf Amsterdam, en 1,5 uur vanaf Utrecht of Eindhoven. 

Om carpoolen te faciliteren, zullen wij deelnemers met elkaar in contact brengen.

Op het carpool forum kun je aangeven vanuit welke plaats je een lift zoekt of aanbiedt, en met andere deelnemers contact zoeken.

Het wachtwoord voor de Carpool pagina krijg je toegestuurd in de bevestigingsmail.

www.MyOwnRetreat.com

een initiatief van FIT body & mind

Met 10 jaar ervaring in het organiseren van "well-being retreats" geeft zij hiermee een platform aan yoga studio's en docenten om hun eigen yoga retreat neer te zetten. Docenten kunnen zich hierdoor helemaal richten op een eigen invulling voor het yoga programma, zonder afleiding van de planning en organisatie van een retreat. Zonder financiële zorgen, annulerings-kosten en risico.

Hieronder enkele docenten die eerder mee zijn geweest met My Own Retreat:

MyOwnRetrat
bottom of page