top of page

Yoga Weekend in Zeeland
 

Dorien Suntjens

Het was liefde op het eerste gezicht, toen ik in 2008 voor het eerst Vinyasa yoga deed. Voor mij was het weer thuiskomen in mijn lijf, na een sterk mentale en kennis gerichte studie Psychologie. Ik had heel veel kennis over mens-zijn verzameld, maar ik doorvoelde het nog niet. Door yoga ging ik mezelf en anderen beter aanvoelen en heb ik diepere wijsheden verzameld en verankerd, die ik op de mat gebruik en deel als yogadocent en daarbuiten tijdens mijn werk als psycholoog, trainer en coach.

 

Yoga maakt mij blij en houdt me gezond en sterk. Door yoga kan ik veel meer liefde en energie voelen en laten stromen, bij mezelf en bij anderen. Ik ondersteun mensen via yoga en meditatie met het opheffen van (energie)blokkades, die belemmeren om voluit en vrij te leven. Ik vind het mooi dat lichaam, geest en persoonlijke ontwikkeling samenvloeien in de yoga en ik voel me heel dankbaar dat ik mensen in dit proces mag begeleiden. Ook put ik veel uit lessen, workshops en het leven zelf, om geïnspireerd te blijven.

 

Wat ik bijzonder vind in de yogales is om mensen te begeleiden naar de wijsheid van het lichaam en naar overgave, zodat er echte flow kan ontstaan. Mensen hun eigen kracht, (zelf)liefde en energie laten ervaren doe ik ook in mijn werk als trainer en coach.

10-12 juni 2022
Flow Yoga

Na 6 jaar bij een trainersbureau te hebben gewerkt, heb ik sinds eind 2013 mijn eigen bedrijf BodyMind Development. Ik geef coaching, trainingen en worskhops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, woman wisdom, mindfulness en vitaliteit & energie en ik begeleid familie opstellingen.  

 

Mijn yogalessen zijn geïnspireerd door de Prana Flow stijl van Shiva Rea. Ik volg al 8 Jaar zelf wekelijks lessen bij mijn Prana Flow teachers Simon Rowe en Daphne Koken. Naast mijn Basis Vinyasa Training van 200 uur heb ik meerdere Teacher Training modules en workshops gedaan bij Shiva Rea, Coral Brown, Nianna Bray, Simon Park, Maria Garre en Andrew McAuley en ben nu ook bijna gecertificeerd 200 uur Prana Vinyasa Docent. Sinds 2011 geef ik les bij verschillende studio’s in Amsterdam en Haarlem. Ook geef ik yoga- en meditatieles in het bedrijfsleven.

Programma: Inner Power Retreat

Deze retraite is voor yoga, rust- en natuurliefhebbers die zich dit voorjaar willen laven aan de energie van de bloeiende lente en hun eigen Innerlijke Kracht willen voeden.

 

De yoga tijdens dit weekend is geïnspireerd op de lente en de zomer, met al haar lichte energie, groei en bloei. De zon die in juni steeds warmer wordt richting de zomer en de langste dag op 21 juni, als uitnodiging om zelf uit de schaduw te stappen en in het licht te gaan staan. De natuur als inspiratiebron voor de yogapractice en jouw ontwikkelpad, zodat je uit oude (stressvolle) patronen kunt stappen. Hierdoor wordt je eigen unieke kracht, je groei en bloei gestimuleerd, waardoor je krachtig, ongetemd en voluit kunt leven.

 

In mijn lessen, die geïnspireerd zijn door Prana Flow Vinyasa, neem ik je mee op een reis naar je Innerlijke Power. Via ontspanning en overgave kunnen we de deuren openen naar verbinding, liefde en bloei. Dwars door alle oude patronen en blokkades heen. Ik leid jullie door 4 krachten van de (innerlijke) natuur, met bijpassende yoga practices, thematieken, symbolieken en meditaties.

 

1.     De kracht van overgave

2.     De kracht van verbinding

3.     De kracht van liefde

4.     De kracht van vertrouwen

 

Graag nodig ik je uit om deze reis samen met mij aan te gaan, op een weekend retraite, die in het teken staat van totale ontspanning en inspiratie middels yoga, beweging en meditatie, om helemaal opgeladen en zomerproof te worden.

 

Het samenzijn tijdens de yoga practice en jezelf de rust gunnen in de natuur van zeeland, zullen een inspirerende en onvergetelijke ervaring zijn voor je lichaam en geest. Laat je voeden door de yoga, het heerlijke eten, natuur, massage, slaap, anderen en jezelf!

Het programma ziet er ongeveer als volgt uit:

 

Vrijdag

17.00 aankomst 

18.00 opening 

18.30 diner

20.00 Workshop van jouw docent

21.30 vrije tijd: sauna, chillen

 

Zaterdag

08.00 Open les\workshop

09.00 ontbijt

11.00 Workshop van jouw docent

12.30 lunch

13.30 vrije tijd: wandelen/massage/wellness 

18.30 diner

20.00 Open les\workshop

21.30 vrije tijd: sauna, chillen

 

Zondag

08.00 Open les/workshop

09.00 ontbijt

11.00 Workshop van jouw docent

12.30 lunch & afsluiting

13.30 vrije tijd: wandelen/massage

Vrije tijd

Ook buiten het programma om is er veel ruimte voor ontspanning en rust. Tijd voor jezelf. Op deze prachtige locatie kun je genieten van massages, sauna, en zwembad. Maar je kunt ook lekker uitwaaien aan het strand, fietsen op een leenfiets, lekker chillen (met een boek) in de woonkamer of op het terras.

 

Massage

behandelingen worden verzorgd door onze eigen masseur. Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel en voor een vriendelijke meerprijs. Je kunt je terplekke inschrijven.

 

Relax arrangement
Speciaal voor mensen die vooral mee gaan om te relaxen en geen volledig programma volgen, bijvoorbeeld partners. Hiermee heb je slechts toegang tot de open workshops (voor het ontbijt of na het diner). Ter plekke mag je dit natuurlijk uitbreiden tot volle deelname.

Extra:   Als extra optie kun je ook meedoen met een open workshop van één van de andere programma's van dit weekend.

Klik op "Docenten" om te zien welke programma's de andere docenten aanbieden tijdens jouw weekend.

schouw_herfst
Eleonora aan zee
Yoga zaal Zeeland
Zeeland_sauna_samen
Zeeland sneeuw zwembad
Stand met paarden
IMG_4304
Zeeland sneeuw tuin
IMG_4365
Edited Image 2014-1-14-17:52:51
Gevulde appeltjes met notenpasta
Zeeland sneeuw vijver
sauna_004
Zen

Ons verblijf in Zeeland

​Wadend in ruimte en rust, tussen  het karakteristieke Zeeuwse kustdorpje Renesse en Zierikzee, ligt onze inspirerende en rustgevende yoga plek “De Schouw”. Ondanks dat Zeeland zo dichtbij is, heb je hier echt het gevoel er even helemaal uit te zijn.

 

Het gezellige en karakteristieke gebouw is licht, ruim en bijzonder sfeervol met zijn prachtige architectuur. Er zijn mooie yoga ruimtes, een sfeervolle woon- en eetkamer en een stiltekamer waarin je helemaal naar binnen kunt keren. Ook is er een aparte relax ruimte met verschillende sauna’s, warmwaterbad, voetenbad en massage ruimtes.

 

De prachtige tuin rondom het gebouw heeft een zonnig terras en diverse knusse hoekjes en een buitenzwembad. De grasweide nodigt uit om lekker veel buiten te zijn, en als het kan zullen we daar ook de yoga workshops doen.

 

De Schouw heeft verschillende type kamers, elk passend in de karakteristieke stijl van het gebouw. De nette kamers hebben comfortabele bedden opgemaakt met fris beddengoed, en basic maar schone badkamers.

 

Het eten is vegetarisch, biologisch en lekker en gemaakt door Joris (van "Joricious Delicious"). Onze favoriete chef kenmerkt zich door creativiteit, vakmanschap en liefde voor de natuur. Zijn maaltijden zijn van eerlijke, verse en natuurlijke ingrediënten, 'bewust', eerlijk en passend bij het weekend.

 

Ook buiten het programma om is er veel ruimte voor ontspanning en rust. Geniet van de tijd voor jezelf. Wellicht wil je jezelf verwennen met een massage behandeling die worden verzorgd door onze eigen masseur(s). Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel en voor een vriendelijke meerprijs, waarvoor je je terplekke kunt inschrijven.

 

De prachtige Zeeuwse omgeving nodigt uit voor een wandeling in de duinen of in het bos, om te gaan zemmen of uitwaaien aan het strand, of om te gaan fietsen op een (leen)fiets. Maar uiteraard kun je ook lekker onspannen met een boek op de bank of chillen in de woonkamer of op het terras.

 

In het kort, de ideale plek voor beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoeting en de natuur. Kortom, de ideale plek voor jouw yoga retreat!

Bereikbaarheid

Ons Yoga retreat ligt in Noordgouwe, vlak bij Zierikzee. Het is makkelijk bereikbaar per auto, en er is genoeg parkeer gelegenheid op het terrein. Via onze carpool pagina zullen wij deelnemers de mogelijkheid geven om zelf een lift naar Noordgouwe te regelen.

 

Met de trein reis je naar Rotterdam CS, met de metro naar station Zuidplein en dan per bus (80 min) tot vlak bij de accommodatie. Of naar station Goes en dan per bus (40 min).

bottom of page