top of page
Yoga klas
My Own Retreat.png

24-26 maart 2023
Yang & Yin Yoga

Helemaal in het moment… het beste wat er is

Jolanda van der Linden

Een weekend voor jou met Yang & Yin yoga 

Er even helemaal uit. Trakteer jezelf op een weekend waarin je zowel inspannend als ontspannend yoga verkent. Ervaar hoe deze combinatie je energie en ontspanning brengt!

 

In de ochtend is de les meer yang en in de avond meer yin & restorative.

 

Ik neem je in de ochtendlessen mee in een hatha flow die je helpt in het moment te zijn en je kracht te ervaren. Een meditatie is onderdeel van de ochtendles. 

In de avondlessen, gaan we ontspannende yin poses verkennen die ruimte geven in je lijf en je helpen om verbinding met je energie en je lijf te voelen. Ook laat ik je ervaren hoe je ademhaling zowel yang als yin kan zijn. 

 

Met de ervaring van deze retraite, kun je op je eigen momenten kiezen om ontspanning of kracht te stimuleren.

 

Ik geef oneindig veel opties in mijn lessen zodat je als ervaren yogi kunt verdiepen en als beginner kunt kennismaken met yoga. En heb je een lichamelijke beperking of blessure maar wil je toch graag mee? Neem contact met mij op. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Yoga is er voor iedereen. 

IMG_7011_edited.jpg

Jolanda van der Linden

" In 2007 heb ik kennisgemaakt met yoga en sinds 2009 geef ik met veel plezier les.Yoga is voor mij een reis die oneindig is. Onderweg leer ik nog steeds.

 

Na 8 jaar een eigen studio, geef ik nu lessen en trainingen bij diverse studio’s en retreats op mooie plekken in Nederland en het buitenland.

 

Ik ben  gecertificeerd door de Yoga Alliance: E-RYT 500 en heb meerdere yogatrainingen en -opleidingen gevolgd o.a. in  Ashtanga vinyasa-, vinyasa-, hatha-, yin-,restorative- en zwangerschapsyoga. Mijn yogalessen zijn  gebaseerd op de functionele yoga van mijn docent Paul Grilley 


Ik ervaar dat  yoga mij helpt in mijn dagelijks leven, bij mijn keuzes en mijn geluk. Graag draag mijn kennis aan je over."

 

Jolanda van der Linden heeft vele lessen gegeven in haar studio’s in Alphen aan den Rijn en Delft. Op dit moment geeft zij in Alphen op zondagochtend nog een yogales en workshops. In de zomer geeft zij op zondagochtend een les aan zee. Ook geeft Jolanda retreats in binnen- en buitenland en is zij als docent betrokken bij teachertrainingen van Balanzs.  Daarnaast geeft ze nascholing aan docenten samen met Ciska de Kok van Flow Yoga Leiderdorp en organiseert ze met Open Yoga in Groningen het Yogafestival Schiermonnikoog.

Meer info kun je vinden op www.lindenyoga.nl

Jolanda vd Linden headshot.jpeg

"Ik heb veel verschillende yogadocenten meegemaakt, en ik weet het zeker: Jolanda is de beste. Haar lessen zijn evenwichtig, uitdagend en voor iedereen te volgen. Van elke les leer je weer iets nieuws. Jolanda is yang en yin: scherp, maar ook zacht. Serieus, maar ook luchtig. Fysiek, maar ook met aandacht voor het geestelijke. Aan haar bevlogen manier van lesgeven merk je dat ze enorm veel kennis heeft van yoga, van het menselijk lichaam én van mensen. Ik vind het elke keer weer een cadeau om  van haar les te krijgen.

 

Marèse 

"Jolanda is een deskundige en vriendelijke yogadocente, die in haar instructie heel duidelijk is. Na elke les ben ik ontspannen en blij dat ik aan haar les heb mee heb gedaan. Twee keer heb ik aan een retreat van haar meegedaan. Het waren heerlijke dagen, ik kijk er met veel plezier op terug."

 

Annemiek 

"In de lessen geeft Jolanda diverse opties voor een houding als je wat meer uitdaging zoekt. De lessen die ik bij haar volg zijn pittig waarbij ik het gevoel heb ook iets gedaan te hebben, waarna de ontspanning op het einde extra fijn is."

Louise

"Ik volg al een paar jaar met plezier hatha (hatha flow) lessen bij Jolanda. De lessen zijn van hoge kwaliteit en er is voor ieder persoonlijke aandacht. Lessen met oog voor detail en een fijne stem om naar te luisteren."

 

Milou

Het programma

Hieronder vind je een voorbeeld programma. Soms zijn de lessen iets langer of komt er een extra les voor wie wil op zaterdag middag. Als extra optie kun je ook meedoen met een open les/workshop van één van de andere programma's van dit weekend. Klik op "Docenten" om te zien welke programma's de andere docenten aanbieden tijdens jouw weekend.

 VRIJDAG

17.00 aankomst 

18.00 opening 

18.30 Workshop van jouw docent

20.00 diner

21.30 vrije tijd: massage / wellness

Geniet na van jouw eerste avond met een kopje thee bij de open haard en daarna een goede nachtrust in jouw nette, comfortabele kamer.

 

ZATERDAG

08.00 Open les / workshop

09.00 ontbijt

11.00 Workshop van jouw docent

13.00 lunch

13.30 vrije tijd:

wandelen / massage / wellness 

of er op uit met een leenfiets 

18.30 diner

20.00 Open les / workshop

21.30 vrije tijd: massage / wellness

ZONDAG

08.00 Open les / workshop

09.00 ontbijt

11.00 Workshop van jouw docent

13.00 lunch 

14.00 afsluiting 

Na onze afsluiting, kun je nog altijd een wandeling maken in de omgeving of even een terrasje pakken in nabijgelegen Zierikzee.

Kijk maar waar je zin in hebt.

vegetarisch maaltijden
yoga in de tuin
yoga workshop
aan zee
Zeeland
wellness ruimte
voetenbad
Sauna
Terras bij het zwembad
open haard

Reserveer nu jouw plek.

Spreekt deze retraite jou aan?

Reserveer dan nu jouw plek met een aanbetaling van 100 euro. 

 

Het resterend bedrag mag je betalen wanneer het jou schikt tot kort voor aanvang van de weekend retraite. 

 

We hebben een beperkt aantal kamers beschikbaar met en zonder eigen badkamer, en vol is vol. 

 

We kijken er naar uit jou te

verwelkomen in Zeeland!

2023 Tarieven

3 dagen / 2 overnachtingen

 

Kamer met badkamer:
€ 510 - 1p kamer 
€ 425 - 2p kamer
€ 370 - 3/4p kamer

Kamer met wastafel

en gedeeld sanitair:
€ 470 - 1p kamer
€ 395 - 2p kamer
€ 350 - 3/4p kamer 

 

€ 315 - eigen tent / camper
€ 295 - overnachting elders

 

Inclusief

- BTW voor particulieren

- 3 lessen van jouw eigen docent

- 3 open lessen (ook van de andere aanwezige docenten)

- Bedlinnen en handdoekset

     (n.v.t. bij eigen tent/camper)

- Volpension met 2X ontbijt,

2X lunch en 2X diner

-onbeperkt thee

- gebruik wellness faciliteiten

inclusief sauna's en zwembad

- leenfietsen

Exclusief

- Massage(s) 

- Consumpties in de bar

- Toeristenbelasting (€ 1,40 per dag)

- Energie toeslag (€10 per weekend)

i.v.m. extreem hoge energiekosten

- Vervoer > zie carpool info

- Reis/annuleringsverzekering

Relax Arrangement = 50 euro korting

Speciaal voor mensen die vooral mee gaan om te relaxen en geen volledig programma willen volgen, bijvoorbeeld partners. Hiermee heb je wel toegang tot de open lessen (voor het ontbijt of na het diner).

Ter plekke mag je dit natuurlijk uitbreiden tot volle deelname.

Kijk naar de algemene voorwaarden

OOnze plek in Zeeland

 

Wadend in ruimte en rust, tussen  het karakteristieke Zeeuwse kustdorpje Renesse en Zierikzee, ligt onze inspirerende en rustgevende yoga plek “De Schouw”. Ondanks dat Zeeland zo dichtbij is, heb je hier echt het gevoel er even helemaal uit te zijn.

 

Het gezellige en karakteristieke gebouw is licht, ruim en bijzonder sfeervol met zijn prachtige architectuur. Er zijn mooie yoga ruimtes, een sfeervolle woon- en eetkamer en een stiltekamer waarin je helemaal naar binnen kunt keren. Ook is er een aparte relax ruimte met verschillende sauna’s, voetenbad en massage ruimtes.

 

De prachtige tuin rondom het gebouw heeft een zonnig terras en diverse knusse hoekjes en een buitenzwembad. De grasweide nodigt uit om lekker veel buiten te zijn, en als het kan zullen we daar ook de yoga workshops doen.

 

De Schouw heeft verschillende type kamers, elk passend in de karakteristieke stijl van het gebouw. De nette kamers hebben comfortabele bedden opgemaakt met fris beddengoed, en basic maar schone badkamers.

 

Het eten is vegetarisch, biologisch en lekker en gemaakt door onze favoriete chefkok, die zich kenmerkt door creativiteit, vakmanschap en liefde voor de natuur. De maaltijden zijn van eerlijke, verse en natuurlijke ingrediënten, 'bewust',  en passend bij het weekend.

 

Ook buiten het programma om is er veel ruimte voor ontspanning en rust. Geniet van de tijd voor jezelf. Wellicht wil je jezelf verwennen met een massage behandeling die worden verzorgd door onze eigen masseur(s). Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel en voor een vriendelijke meerprijs, waarvoor je je terplekke kunt inschrijven.

 

De prachtige Zeeuwse omgeving nodigt uit voor een wandeling in de duinen of in het bos, om te gaan zwemmen of uitwaaien aan het strand, of om te gaan fietsen op een van de gratis leenfietsen. Maar uiteraard kun je ook lekker onspannen met een boek op de bank of chillen in de woonkamer of op het terras.

 

Het is de ideale plek voor beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoeting en de natuur. Kortom, de ideale plek voor jouw yoga retreat!

 

Bereikbaarheid

 

Ons Yoga retreat ligt in Noordgouwe, vlak bij Zierikzee. Het is makkelijk bereikbaar per auto, en er is genoeg parkeer gelegenheid op het terrein. Het is ongeveer 2 uur rijden vanaf Amsterdam, en 1,5 uur vanaf Utrecht of Eindhoven.

 

Om carpoolen te faciliteren, zullen wij deelnemers met elkaar in contact brengen. Op het carpool forum voor deelnemers, kun je aangeven vanuit welke plaats je een lift zoekt of aanbiedt, en met andere deelnemers contact zoeken. Het wachtwoord voor de Carpool pagina krijg je toegestuurd in de bevestigingsmail.

Met de trein reis je naar Rotterdam CS, met de metro naar station Zuidplein en dan per bus (80 min) tot vlak bij de accommodatie. Of naar station Goes en dan per bus (40 min).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page