top of page

Yoga Weekend in Zeeland

 

Mariella Brouwer

Yoga geeft mij balans in mijn leven! 

Niet alleen door het beoefenen van Yoga houdingen (asana’s) maar ook de ademhaling, focus, meditatie en de hele Yogafilosofie ze zijn een geheel in mijn leven geworden. Ik zie Yoga dan ook als een pad, dat ik bewandel… en dat is iets wat ik zo fijn vind, me blijven ontwikkelen en verdiepen op het Yogapad. Yoga is voor mij een echte passie.

 

Sinds 1999 heb ik mijn eigen bedrijf “Art of Balance”. Gestart als massagepraktijk en freelance sport-instructrice en nu alweer ruim 8 jaar uitgebreid met Yoga. Na BodyBalance en een Power Yoga opleiding wilde ik meer en volgde ik een 200RYT Ashtanga Yoga opleiding, in samenwerking met Manju Jois (zoon van Patthabi Jois). Hierna volgde ik diverse workshops, opleidingen bij verschillende internationale Yogadocenten: David Swensson, David Garrigues, Kino Mc Gregor, Tim Feldman, Nancy Gilgoff, Petri Raisanen etc.

 

Mijn eigen Yogapractice is Ashtanga Yoga. Maar ook lessen als Vinyasa (flow)Yoga, Detox Yoga, Yin Yoga en het geven van klankschalen meditaties staan op mijn rooster. Hier dus ook weer de balans; actie (yang) en de rust (yin). 

Ik hoop je te mogen ont-moeten in een van mijn Yogalessen! 

Corona update:  kijk op  1,5 meter retraites  voor de aanpassingen in onze accommodaties en programma's n.a.v. overheidsinstructies.

16 - 18 juli 2021
Marielle Brouwer
Vinyasa Yoga

Programma: Vinyasa (flow) Yoga

Ik vind het heerlijk om mijn liefde voor Yoga over te brengen aan mensen op een nuchtere, no-nonsens manier met veel persoonlijke aandacht voor iedereen en natuurlijk met een fijne dosis humor in de les. 

 

Yoga is verbinden…. Verbinding maken met je lichaam, je ademhaling, maar het is ook verbinden met elkaar en de rest van de wereld. Afhankelijk van de wensen en jullie energie, geef ik een heerlijk Vinyasa Yoga les, voor ieder niveau. (engels -nederlands)

 

Ieder lichaam (lees: mens) is anders, maar je kan vaak veel meer met je lichaam dan je denkt. Ik vind het dan ook heerlijk om je uit te dagen en te stimuleren in de les, met evt aanpassingen/props of het geven van een hands-on-adjustment. Een aanraking doet zoveel…en deze kan jou echt dieper in een houding of ontspanning brengen.

De lessen eindigen we altijd met een diepe ontspanning waarin ik je ook laat genieten van diverse klankschalen, tingsha’s en de handpan, waar ik graag op speel.

Dit weekend is voor alle niveaus….voor de beginnende als de wat meer gevorderde Yogi’s… en natuurlijk ook voor degene die op zoek is naar een fijn ontspannen weekend!

Extra:   Als extra optie kun je ook meedoen met een open workshop van één van de andere programma's van dit weekend.

Klik op "Docenten" om te zien welke programma's de andere docenten aanbieden tijdens jouw weekend.

Het programma ziet er ongeveer als volgt uit:

 

Vrijdag

17.00 aankomst 

18.00 opening 

18.30 Workshop van jouw docent

20.00 diner

21.00 vrije tijd: sauna, chillen

 

Zaterdag

08.00 Open workshop

09.00 ontbijt

11.00 Workshop van jouw docent

12.30 lunch

13.30 vrije tijd: wandelen/wellness 

18.30 diner

20.00 Open workshop

21.30 vrije tijd: sauna, chillen

 

Zondag

08.00 Open workshop

09.00 ontbijt

11.00 Workshop van jouw docent

12.30 lunch & afsluiting

13.30 vrije tijd: wandelen/massage

 Vrije tijd

Ook buiten het programma om is er veel ruimte voor ontspanning en rust. Tijd voor jezelf. Op deze prachtige locatie kun je genieten van massages, sauna, en zwembad. Maar je kunt ook lekker uitwaaien aan het strand, fietsen op een leenfiets, lekker chillen (met een boek) in de woonkamer of op het terras.

 

Massage

behandelingen worden verzorgd door onze eigen masseur. Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel en voor een vriendelijke meerprijs. Je kunt je terplekke inschrijven.

 

Relax arrangement
Speciaal voor mensen die vooral mee gaan om te relaxen en geen volledig programma volgen, bijvoorbeeld partners. Hiermee heb je slechts toegang tot de open workshops (voor het ontbijt of na het diner). Ter plekke mag je dit natuurlijk uitbreiden tot volle deelname.

met uitdagingen en diepe ontspanning!
Zeeland (4)
Zeeland (7)
Zeeland tuin
Zeeland retreat relaxen buiten
Zeeland retreat accommodatie woonkamer
Zeeland (1)
Zeeland V (59)
Zeeland V (24)
Zeeland retreat in de natuur
Zeeland V (70)
Wellness yoga weekend
Zeeland-V (113)
Zeeland ontspannen in wellness
Zeeland (2)
Zeeland-V (57)
Zeeland V (26)
Gezond en lekker eten van Karin Baank
Zeeland retreat workshop buiten
Zeeland retreat accommodatie zwembad in
Zeeland retreat accommodatie
Yoga - Mindfulness - HSP
Zeeland yoga
Yoga ontspan
Zeeland
Zen
Yoga zaal Zeeland
Yoga zaal in Zeeland

Ons verblijf in Zeeland

​Wadend in ruimte en rust, tussen  het karakteristieke Zeeuwse kustdorpje Renesse en Zierikzee, ligt onze inspirerende en rustgevende yoga plek “De Schouw”. Ondanks dat Zeeland zo dichtbij is, heb je hier echt het gevoel er even helemaal uit te zijn.

 

Het gezellige en karakteristieke gebouw is licht, ruim en bijzonder sfeervol met zijn prachtige architectuur. Er zijn mooie yoga ruimtes, een sfeervolle woon- en eetkamer en een stiltekamer waarin je helemaal naar binnen kunt keren. Ook is er een aparte relax ruimte met verschillende sauna’s, warmwaterbad, voetenbad en massage ruimtes.

 

De prachtige tuin rondom het gebouw heeft een zonnig terras en diverse knusse hoekjes en een buitenzwembad. De grasweide nodigt uit om lekker veel buiten te zijn, en als het kan zullen we daar ook de yoga workshops doen.

 

De Schouw heeft verschillende type kamers, elk passend in de karakteristieke stijl van het gebouw. De nette kamers hebben comfortabele bedden opgemaakt met fris beddengoed, en basic maar schone badkamers. De prijzen van de verschillende kamers vind je onder het menu kopje tarieven.


Het eten is vegetarisch, biologisch en lekker en gemaakt door onder andere chef Karin (van PuurKokenMetPassie.nl).  Onze chefs kenmerken zich door creativiteit, vakmanschap en liefde voor de natuur. De maaltijden zijn van eerlijke, verse en natuurlijke ingrediënten, 'bewust', eerlijk en passend bij het weekend.

Ook buiten het programma om is er veel ruimte voor ontspanning en rust. Geniet van de tijd voor jezelf. Wellicht wil je jezelf verwennen met een massage behandeling die worden verzorgd door onze eigen masseur(s). Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel en voor een vriendelijke meerprijs, waarvoor je je terplekke kunt inschrijven.

 

De prachtige Zeeuwse omgeving nodigt uit voor een wandeling in de duinen of in het bos, om te gaan zemmen of uitwaaien aan het strand, of om te gaan fietsen op een (leen)fiets. Maar uiteraard kun je ook lekker onspannen met een boek op de bank of chillen in de woonkamer of op het terras.

 

In het kort, de ideale plek voor beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoeting en de natuur. Kortom, de ideale plek voor jouw yoga retreat!

Bereikbaarheid

Ons Yoga retreat ligt in Noordgouwe, vlak bij Zierikzee. Het is makkelijk bereikbaar per auto, en er is genoeg parkeer gelegenheid op het terrein. Via onze carpool pagina zullen wij deelnemers de mogelijkheid geven om zelf een lift naar Noordgouwe te regelen.

 

Met de trein reis je naar Rotterdam CS, met de metro naar station Zuidplein en dan per bus (80 min) tot vlak bij de accommodatie. Of naar station Goes en dan per bus (40 min).

bottom of page