top of page
Kladblok op het bureau
1.png

Docent vragenlijst

Om jou optimaal van dienst te zijn, hebben wij diverse informatie van jou nodig. Jouw antwoorden op de vragen hieronder vormen de basis voor de promotie van jouw retraite. Hiermee geven we vorm aan jouw pagina op onze website, alle social media berichten, de e mail promotie en een (optionele) flyer. 

Het onderstaande vragenlijst kun je kopiëren en plakken in een Word doc (met jouw naam als titel). Neem even de tijd om de vragen met aandacht te beantwoorden, en hou in jou achterhoofd dat het kort maar krachtig mag zijn. 

Graag ontvangen wij ook twee geschikte foto’s van jou. Als de foto's een drempel vormen, stuur maar om te beginnen een foto van jou waar je vriendelijk eruit ziet. Belangrijkst is dat je hoofd en schouders erop staan met een rustig achtergrond.  Deze foto kun je altijd later laten vervangen met een meer recente foto, mocht je dat willen. 

 

Als er op een later moment iets aangepast moet worden, kun je dat ook per email doorgeven. Een bel afspraak kan ook altijd geregeld worden om verdere details te bespreken. 

Alles mag gestuurd worden naar Samantha Rice (info@myownretreat.com).

Docent gegevens

1. Naam

2. Email adres

3. Telefoon nummer / telefoonnummer in geval van nood:

Gebruik jij whatsapp? 

4. Verzend adres 

5. Links naar eigen Website / Instagram / Facebook / Yoga School / Overige social media platforms (format: liefst site/accountnaam in blauw, met een link naar de site. Bijvoorbeeld: for My Own Retreat, zou ik dit hier invullen: www.myownretreat.com

Promotie teksten

 

 

Promotie teksten

6. Hieronder vul je teksten in die we op jouw My Own Retreat website pagina mogen plaatsen. Deze teksten worden ook (deels) gebruikt om een Facebook Event aan te maken.

 

Een tip bij het tekstschrijven: denk aan jouw typische deelnemer en schrijf alsof je met die ene persoon praat tijdens een kopje thee. Hierdoor voelt de lezer zich meer betrokken. Gebruik in plaats van het woord ‘wij’ of ‘zij’ veel het woord ‘jij’. Dit helpt hen om verbinding te maken met het gevoel van hoe het zal zijn om zelf retraite deelnemer te zijn. 

  • Als je het leuk vindt, een (Yoga) een citaat/bron die voor jou betekenisvol is en die je graag in deze context wil delen met jouw deelnemers. Dit is niet verplicht. 
     

  • Retraite titel: kort maar krachtig en toegankelijke taal resoneert het beste voor potentiële deelnemers. Waar wil je de nadruk op wil leggen? Als je twijfelt, geeft dat maar aan en denk ik graag met je mee. 
     

  • Thema (een alinea): wat ga je met jouw deelnemers in jouw retraite verkennen tijdens jouw retraite, en met welke werkvormen? Geef ook aan of het ook voor beginner's geschikt is. Voor voorbeelden, kun je kijken naar de docenten pagina's van My Own Retreat en Fit Body & Mind.

 

  • Over jou (een alinea): vertel iets over jezelf als yoga docent. 

 

7.Om deelnemers die jou niet kennen een beeld te laten vormen van jouw kwaliteiten als docent, is het raadzaam om enkele aanbevelingen toe te voegen. Hieronder is plek voor 3 aanbevelingen geschreven door jouw studenten. Sluit af met de voornaam van de student.

Aanbeveling 1:


 

Aanbeveling 2


 

Aanbeveling 3


 

8. Flyer: heb jij tijd en zin om flyers te delen over jouw retraite? Hier zijn geen kosten aan verbonden, wel de verwachting dat je ze met zorg verspreid.

 

____ Ja, ik ontvang graag een flyer voor mijn retraite.

 

____ Nee, ik heb geen belangstelling voor flyers.


 

9. Zo ja, kun je, zo gewenst, hieronder voorkeuren aangeven voor de branding lettertype en kleurcodes van jouw website. 

10. Enkele dagen na de retreat weekend, sturen we de deelnemers een dank email met o.a. een link naar jouw website of een social media pagina waar ze jou kunnen vinden voor een vervolg. Hiervoor vragen we jou voor 1 of 2 zinnen die iets zegt over wat jij verder aanbiedt en waar je gevestigd bent (plaatsnaam). Als je binnenkort een evenement of cursus aanbiedt, mag je die ook hier noemen. 

 

 Voorbeelden: 

Pauline Suidman geeft cursussen en workshops op het gebied van yoga, yoga nidra, en Triggerpoints in Vught.

Margreet Zijlstra verzorgt Yoga Nidra en yogalessen en workshops in Den Haag.

Jolijn Bruijnaers biedt yogalessen en Ayurvedic consulten en massages in Amsterdam.

 

Dank voor jouw zorgvuldig ingevulde antwoorden, wij gaan ermee aan de slag!

Let's Get Social

Volg je My Own Retreat al op social media?
Voor promotie doeleinden is dat wel handig, zo werken we samen aan een groot bereik! 

  • Facebook
  • Instagram
Warm Up on the Beach
bottom of page