top of page
Ontspanning
My Own Retreat.png

 

Innerlijke Reis

Ruimte om echt naar jezelf te luisteren 

24 - 26 maart 2023

Judith van Hal

"Mijn passie is dat ik iets mag bijdragen aan ieders geluk en een lichtje mag laten schijnen, zodat we samen, en onszelf en de wereld een stukje mooier mogen maken"

Judith van Hal neemt je mee in een onvergetelijk mooie innerlijke reis, waarin je ruimte vindt om echt naar jezelf te luisteren en te voelen wat nodig is.

 

Over haar programma, zegt ze:

 

 "Ik begin altijd met een mediatie met verschillende thema’s, zodat je eerst in verbinding komt met jezelf en je intentie mag neerzetten voor de dag en/of les.

 

Gevolgd door een ademhalingsoefening start ik de les die meestal in de ochtenden dynamisch (Vinyasa flow) zijn, en in de namiddag/avond een Yin Yoga. Tijdens de houdingen probeer ik inzichten en bewustwording van lichaam en geest mee te geven.

Ik eindig met een bodyscan of yoga Nidra en/of klankschalen.

Tijdens de ontspanning geef ik meestal nog een verhaaltje/inzicht mee waarmee je aan de slag kan gaan indien je daar behoefte aan hebt.

 

Tijdens dit weekend zal ik een van mijn lessen gebruiken om een Breathwork in te roosteren zodat we dieper gaan werken, om eventuele blokkades, stress, spanningen of emoties op te ruimen.

Ik pas me volledig aan op het niveau van de mensen in mijn les. 

Iedereen kan meedoen waarbij ik soms een mix van diverse yoga vormen gebruik en speel daarbij in op de behoeften van de ander.

Op wat zij wensen en aangeven."

 

IMG_7011_edited.jpg

Judith van Hal

"Hallo, ik ben Judith van Hal en ik ben 53 jaar jong.

Ik geef al meer dan 35 jaar les in diverse vormen van Yoga

zoals; Ashtanga, Hatha, Easy flow, Vinyasa yoga, Yin Yoga en Yoga Nidra en Kinderyoga. Ik geef opleidingen in Mindfulness, diverse workshops in Breathwork (transformational breathing), meditatie en selfcare/zelfliefde.

Ik coach en begeleid mensen met Burn-outs en heb hiervoor diverse opleidingen gevolgd o.a NLP Trainer, Psychologie, Spiritual en Mental Coaching, The Work van Byron Katie and Lousie Hay, heel je lichaam. Daarnaast heb ik Ayurveda en het Sjamanisme bestudeerd.

 

Tijdens mijn Retreats die ik zelf organiseer samen met Dutch Travel Junkies, in Italië, Marokko en Jordanië gebruik ik vele tools uit mijn opleidingen en ervaringen. Ik voel me zo gezegend en dankbaar als ik mag bijdragen aan iemands geluk en bewustwording en/of persoonlijke ontwikkeling.

 

Ik heb 10 jaar een goedlopende Yoga studio gehad. Door mijn liefde voor retreats waaruit ik veel voldoening haal, zoveel kan bijdragen aan iemands geluk met mooie resultaten, heb ik 2 jaar geleden besloten de yogastudio te verkopen. Naast mijn eigen retreats ben ik vorig jaar ook de retreats gaan verzorgen voor Wendy van Dijk op Ibiza.

Nu ga ik voor het eerst ook voor My Own Retreat een weekend verzorgen in Nederland waar ik enorm naar uitkijk.

 

Dus voel je welkom en ik verheug me erop jou daar te mogen ontmoeten en te begeleiden."

Spread Love and Light

liefs, Judith

DSC_1652.jpeg

"Ik kijk terug op een geweldige ervaring die ik nooit had willen missen. Judith ik wil jou bedanken voor de enorm fijne liefdevolle lessen.  Maar vooral je fijne woorden/ inzichten, verhalen, je rust, kaarten, liefde en aandacht voor iedereen. Elke keer wist je iedereen te raken en te geven wat ieder nodig had, geweldig fijne sfeer waar iedereen zichzelf kon en mocht zijn. Super bedankt en ik ben jouw mega dankbaar voor deze innerlijke reis waar ik als een compleet ander mens naar huis ga."

 

Suzanne

"Ik heb me nog nooit eerder in mijn leven zo goed gevoeld als in de afgelopen week, het is moeilijk te omschrijven maar ik heb nu eindelijk het gevoel te kunnen gaan leven i.p.v. overleven.

Dit was me nooit gelukt zonder jou, zo’n liefdevolle vrouw met zoveel wijsheden en levenslessen. Je lessen en inzichten hebben mij veel gebracht. Je hebt echt een transformatie in gang gebracht en mijn dank is groot. Ik had dit voor geen goud willen missen!"

 

Angelique

"Waar begin ik, deze week is niet in woorden uit te drukken. Maar lieve mooie Judith bedankt voor deze magische, intense liefdevolle innerlijke reis die jij mij gegeven hebt. Een week waarin iedereen zichzelf kon en mocht zijn, veilig en vertrouwd.

Zoveel mooie bijzondere leermomenten en ervaringen, ik voel me bevoorrecht dit te mogen meemaken en ik ga als een compleet ander mens naar huis. Het is de beste investering in mezelf die ik kon doen en dat kan ik iedereen aanbevelen"

 

 Claudia

Het programma

Hieronder vind je een voorbeeld programma. Soms zijn de lessen iets langer of komt er een extra les voor wie wil op zaterdag middag. Als extra optie kun je ook meedoen met een open les/workshop van één van de andere programma's van dit weekend. Klik op "Docenten" om te zien welke programma's de andere docenten aanbieden tijdens jouw weekend.

 VRIJDAG

17.00 aankomst 

18.00 opening 

18.30 Workshop van jouw docent

20.00 diner

21.30 vrije tijd: massage / wellness

Geniet na van jouw eerste avond met een kopje thee bij de open haard en daarna een goede nachtrust in jouw nette, comfortabele kamer.

 

ZATERDAG

08.00 Open les / workshop

09.00 ontbijt

11.00 Workshop van jouw docent

13.00 lunch

13.30 vrije tijd:

wandelen / massage / wellness 

of er op uit met een leenfiets 

18.30 diner

20.00 Open les / workshop

21.30 vrije tijd: massage / wellness

ZONDAG

08.00 Open les / workshop

09.00 ontbijt

11.00 Workshop van jouw docent

13.00 lunch 

14.00 afsluiting 

Na onze afsluiting, kun je nog altijd een wandeling maken in de omgeving of even een terrasje pakken in nabijgelegen Zierikzee.

Kijk maar waar je zin in hebt.

vegetarisch maaltijden
yoga in de tuin
yoga workshop
aan zee
Zeeland
wellness ruimte
voetenbad
Sauna
Terras bij het zwembad
open haard

Reserveer nu jouw plek.

Spreekt deze retraite jou aan?

Reserveer dan nu jouw plek met een aanbetaling van 100 euro. 

 

Het resterend bedrag mag je betalen wanneer het jou schikt tot kort voor aanvang van de weekend retraite. 

 

We hebben een beperkt aantal kamers beschikbaar met en zonder eigen badkamer, en vol is vol. 

 

We kijken er naar uit jou te

verwelkomen in Zeeland!

2023 Tarieven

3 dagen / 2 overnachtingen

 

Kamer met badkamer:
€ 510 - 1p kamer 
€ 425 - 2p kamer
€ 370 - 3/4p kamer

Kamer met wastafel

en gedeeld sanitair:
€ 470 - 1p kamer
€ 395 - 2p kamer
€ 350 - 3/4p kamer 

 

€ 315 - eigen tent / camper
€ 295 - overnachting elders

 

Inclusief

- BTW voor particulieren

- 3 lessen van jouw eigen docent

- 3 open lessen (ook van de andere aanwezige docenten)

- Bedlinnen en handdoekset

     (n.v.t. bij eigen tent/camper)

- Volpension met 2X ontbijt,

2X lunch en 2X diner

-onbeperkt thee

- gebruik wellness faciliteiten

inclusief sauna's en zwembad

- leenfietsen

Exclusief

- Massage(s) 

- Consumpties in de bar

- Toeristenbelasting (€ 1,40 per dag)

- Energie toeslag (€10 per weekend)

i.v.m. extreem hoge energiekosten

- Vervoer > zie carpool info

- Reis/annuleringsverzekering

Relax Arrangement = 50 euro korting

Speciaal voor mensen die vooral mee gaan om te relaxen en geen volledig programma willen volgen, bijvoorbeeld partners. Hiermee heb je wel toegang tot de open lessen (voor het ontbijt of na het diner).

Ter plekke mag je dit natuurlijk uitbreiden tot volle deelname.

Kijk naar de algemene voorwaarden

OOnze plek in Zeeland

 

Wadend in ruimte en rust, tussen  het karakteristieke Zeeuwse kustdorpje Renesse en Zierikzee, ligt onze inspirerende en rustgevende yoga plek “De Schouw”. Ondanks dat Zeeland zo dichtbij is, heb je hier echt het gevoel er even helemaal uit te zijn.

 

Het gezellige en karakteristieke gebouw is licht, ruim en bijzonder sfeervol met zijn prachtige architectuur. Er zijn mooie yoga ruimtes, een sfeervolle woon- en eetkamer en een stiltekamer waarin je helemaal naar binnen kunt keren. Ook is er een aparte relax ruimte met verschillende sauna’s, voetenbad en massage ruimtes.

 

De prachtige tuin rondom het gebouw heeft een zonnig terras en diverse knusse hoekjes en een buitenzwembad. De grasweide nodigt uit om lekker veel buiten te zijn, en als het kan zullen we daar ook de yoga workshops doen.

 

De Schouw heeft verschillende type kamers, elk passend in de karakteristieke stijl van het gebouw. De nette kamers hebben comfortabele bedden opgemaakt met fris beddengoed, en basic maar schone badkamers.

 

Het eten is vegetarisch, biologisch en lekker en gemaakt door onze favoriete chefkok, die zich kenmerkt door creativiteit, vakmanschap en liefde voor de natuur. De maaltijden zijn van eerlijke, verse en natuurlijke ingrediënten, 'bewust',  en passend bij het weekend.

 

Ook buiten het programma om is er veel ruimte voor ontspanning en rust. Geniet van de tijd voor jezelf. Wellicht wil je jezelf verwennen met een massage behandeling die worden verzorgd door onze eigen masseur(s). Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel en voor een vriendelijke meerprijs, waarvoor je je terplekke kunt inschrijven.

 

De prachtige Zeeuwse omgeving nodigt uit voor een wandeling in de duinen of in het bos, om te gaan zwemmen of uitwaaien aan het strand, of om te gaan fietsen op een van de gratis leenfietsen. Maar uiteraard kun je ook lekker onspannen met een boek op de bank of chillen in de woonkamer of op het terras.

 

Het is de ideale plek voor beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoeting en de natuur. Kortom, de ideale plek voor jouw yoga retreat!

 

Bereikbaarheid

 

Ons Yoga retreat ligt in Noordgouwe, vlak bij Zierikzee. Het is makkelijk bereikbaar per auto, en er is genoeg parkeer gelegenheid op het terrein. Het is ongeveer 2 uur rijden vanaf Amsterdam, en 1,5 uur vanaf Utrecht of Eindhoven.

 

Om carpoolen te faciliteren, zullen wij deelnemers met elkaar in contact brengen. Op het carpool forum voor deelnemers, kun je aangeven vanuit welke plaats je een lift zoekt of aanbiedt, en met andere deelnemers contact zoeken. Het wachtwoord voor de Carpool pagina krijg je toegestuurd in de bevestigingsmail.

Met de trein reis je naar Rotterdam CS, met de metro naar station Zuidplein en dan per bus (80 min) tot vlak bij de accommodatie. Of naar station Goes en dan per bus (40 min).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page