Wil jij ook een yoga retreat geven?

Zou jij graag jouw studenten mee willen nemen op retreat, maar heb je gewoonweg géén tijd om het te organiseren?

 

Richt jij je liever op yoga, en heb je helemaal geen zin in financiële onderhandelingen, emails beantwoorden, en aanmeldigen bijhouden? 

 

Vind je de financiële zorgen, annulerings-kosten en risico van een retreat te zwaar om zelf te dragen?

 

Of misschien organiseer jij al je eigen retreat waardoor je weet hoeveel tijd en energie er in gaat zitten en heb je dus geen tijd om er nóg een bij te doen, terwijl je dat wél graag zou willen?

 

Wij doen het graag voor je en het kost jou helemaal niets!

Dit zeggen de docenten die reeds een retreat met ons hebben gedaan: 

"My own retreat is voor mij de ideale manier om een yogaweekend te geven. De hele organisatie van het weekend wordt door hun gedaan en dat doen ze heel goed. Hierdoor hoef ik me alleen maar te focussen op het geven van mijn workshops.  

Ook tijdens het weekend is het heel fijn dat Veronique de deelnemers opvangt, dat er heerlijk gekookt wordt en dat de locatie heel prettig is om te verblijven. Omdat ik helemaal ‘ontzorgd’ wordt kan ik ook volop genieten van een yogaweekend bij My Own Retreat."

Ciska de Kok, Flow Yoga Leiderdorp

"Mijn naam is Nicole en ik ben yogadocent tevens eigenaresse van Yoganiek. Na een tip van een collega heb ik de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met my own retreat. Het voelde voor mij aan de telefoon al super goed, ik kon alles vragen, ze namen de tijd. De bedoening was dat ik minimaal 10 mensen vanuit mijn eigen kring verzamelde om mee te gaan naar de schouw. Ik dacht dat is niet makkelijk maar het tegendeel bleek waar. Er hadden er al snel 13 mensen ingeschreven en daar kwamen er via de site nog 6 bij. Alsnog spannend, en nu?  Hoe gaat dat lopen, je voelt je toch verantwoordelijk voor de mensen die met je meegaan. Achteraf had ik me geen zorgen hoeven maken. Al bij aankomst was het gezellig, ook de gasten die binnendruppelde waren verrast door de fijne sfeer in het gebouw. Veronique is een superfijne en goeie gastvrouw, geen vraag is haar teveel. Het fijne voor de 3 docenten is dat je totaal geen omkijken hebt naar de organisatie, dat wordt je helemaal uit handen genomen. Je hoeft je uitsluitend te concentreren op de lessen en omgang met de mensen. Het eten was echt heerlijk kleurijk en met heel veel liefde klaargemaakt door de koks. Je krijgt als docent je eigen kamer en daar kon ik mij heerlijk terugtrekken. De zalen waar de yogalessen waren waren ruim licht en sfeervol. Er zijn genoeg matjes en kussentjes, wel heb ik nog wat extra props meegenomen zoals bolsters en blokken. Wat mij opviel was dat de mensen stuk voor stuk vol zin en enthousiasme waren, ook vonden ze heel leuk dat je lessen kon nemen bij één van de andere docenten. Ik kreeg zelfs de vrijheid om een workshop yogadans te geven met degene die dat wilden, dat werd één groot feest. Verder niet onbelangrijk, het salaris is helemaal in verhouding met wat je moet doen.  Nu twee weken verder hebben mijn klanten het er nog over. Het was serieus een top weekend, voor mij voor herhaling vatbaar." Nicole van Kuijk, Yoganiek 

 

Informatie voor yoga docenten

 

My Own Retreat  is  een  initiatief  van FIT body & mind.  Met 15 jaar ervaring in het organiseren van well-being retreats willen wij hiermee een platform bieden aan yoga docenten en studio’s, zodat iedereen een eigen retreat kan invullen. Hierdoor kunnen we samen nog meer deelnemers van een hele week of weekend yoga laten genieten. ​Uit ervaring weten wij ook wat yoga docenten belangrijk vinden en daarom hebben wij het volgende al voor je geregeld:

 

 

  • Met zorg uitgezochte, prachtige locaties op inspirerende plekken in de natuur.
     

Voor de weekend-retreats in eigen land hebben we een prachtige plek in Zeeland  waar we al vele retraites hebben georganiseerd met zeer tevreden docenten en deelnemers.

 

  • Heerlijk vegan/vegetarisch en biologisch eten

 

Gepassioneerde chef-kok Karin Baank, van "Puur Koken met Passie", verzorgt ook tijdens de FIT body & mind retreats de meest heerlijke en voedzame maaltijden. Zij kookt puur en lekker vegetarisch eten van voornamelijk biologische streekproducten, dat altijd zéér gewaardeerd wordt door de deelnemers.

  • Ondersteuning in de marketing en promotie voor jouw OwnRetreat 

 

Samen promoten wij jouw programma, via ons, én jouw netwerk. Je krijgt van ons een eigen webpagina op deze site met jouw naam in de url waar je jouw studenten naar kunt verwijzen. Ook krijg je van ons gedrukte flyers om uit te delen.  Wij promoten de retreats ook via de site van FIT body & mind, waarop zich per jaar tussen 600-800 deelnemers inschrijven.

  • Persoonlijke aandacht voor jouw deelnemers 

 

Wij beantwoorden met alle liefde de vragen van jouw deelnemers vóór, en ook tijdens het retreat. Emails over het aanmelden worden met zorg beantwoord en Samantha zal tijdens de retreats ervoor zorgen dat alles naar wens verloopt voor jou én jouw studenten, zodat jij je volledig op jouw yoga lessen kunt focussen.

Meer info voor docenten

 

Stuur een mailtje naar info@myownretreat.com

of vul het formulier in.

 

Wij sturen jou dan een uitgebreid informatie pakket toe. Groetjes, Samantha & Peter

Bedankt voor je bericht, wij nemen snel contact met je op.