top of page
1.png

INFO VOOR DOCENTEN

zen

Wil jij een retraite aanbieden?

Zou jij graag jouw studenten mee willen nemen op retreat, maar heb je gewoonweg géén tijd om het te organiseren?

 

Richt jij je liever op de inhoud en contact, en heb je helemaal geen zin in financiële onderhandelingen, emails beantwoorden, en aanmeldigen bijhouden? 

 

Vind je de financiële zorgen, annulerings-kosten en risico van een retreat te zwaar om alleen te dragen?

 

Of misschien organiseer jij al je eigen retreat waardoor je weet hoeveel tijd en energie er in gaat zitten en heb je dus geen tijd om er nóg een bij te doen, terwijl je dat wél graag zou willen?

 

Laten we dan samen een retraite neer zetten waar jouw deelnemers helemaal blij mee zullen zijn!

My Own Retreat  is  een  initiatief  van FIT body & mind.  Met 15 jaar ervaring in het organiseren van well-being retreats willen wij hiermee een platform bieden aan yoga/wellness docenten en yoga studio’s, zodat iedereen een eigen retreat kan invullen. Hierdoor kunnen we samen nog meer deelnemers van een hele week of weekend yoga laten genieten. ​Uit ervaring weten wij ook wat docenten belangrijk vinden en daarom hebben wij het volgende al voor je geregeld:

 

 

  • Met zorg uitgezochte, prachtige locaties op inspirerende plekken in de natuur.
     

Voor de weekend-retreats in eigen land hebben we een prachtige plek in Zeeland waar we al vele retraites hebben georganiseerd met zeer tevreden docenten en deelnemers.

  • Heerlijk vegan/vegetarisch en biologisch eten

 

Gepassioneerde chef-kok Karin Baank, van "Puur Koken met Passie", verzorgt ook tijdens de FIT body & mind retreats de meest heerlijke en voedzame maaltijden. Zij kookt puur en lekker vegetarisch eten van voornamelijk biologische streekproducten, dat altijd zéér gewaardeerd wordt door de deelnemers.

  • Ondersteuning in de marketing en promotie voor jouw retraite 

 

Samen promoten wij jouw programma, via ons, én jouw netwerk. Je krijgt van ons een eigen webpagina op deze site met jouw naam in de url waar je jouw studenten naar kunt verwijzen. Ook krijg je van ons gedrukte flyers om uit te delen.  Wij promoten de retreats ook via de site van FIT body & mind, waarop zich per jaar tussen 600-800 deelnemers inschrijven.

  • Persoonlijke aandacht voor jouw deelnemers 

 

Wij beantwoorden met alle liefde de vragen van jouw deelnemers vóór, en ook tijdens het retreat. Emails over het aanmelden worden met zorg beantwoord en Samantha zal tijdens de retreats ervoor zorgen dat alles naar wens verloopt voor jou én jouw studenten, zodat jij je volledig op jouw yoga lessen kunt focussen.

Laten we samenwerken

Stuur een mailtje naar info@myownretreat.com

of vul het formulier in.

 

Als onze concept jouw aanspreekt, laat het ons weten en kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Groetjes, Samantha & Peter

Bedankt voor jouw bericht.

  • Whatsapp
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page