top of page
20190708_223042_2ee2b81b-0c78-4726-a3e5-a716dab4fe3f(1).jpg
My Own Retreat.png

11 -13 augustus 2023
Yoga & Cacao Ceremonie 

 Voel je levensenergie stromen. 

Nathalie Gerards
Yoga & Soundhealing

Word weer verliefd op je leven!

Voel de warme zomerbries als een omhelzing om je heen. Een weekend van niets moeten, alleen maar te zijn. Te genieten van alle elementen in sfeervolle ruimtes, binnen en buiten. Je zintuigen opladen met heerlijk eten, de natuur, de mooie omgeving en het opladen van je lichaam & ziel. 

 

Te zakken in je lichaam, je hart te openen en jezelf te ont-moeten. 

 

Dit weekend mag je het contact met jezelf en je hart versterken met zachte yogalessen in de namiddag, zoals yin yoga en yoga nidra. Energetische lessen in de ochtend om goed in je lichaam te komen en te aarden. De levensenergie te laten stromen, zodat je energiek en gecentreerd de dag in kan gaan. 

 

Er is een cacao ceremonie gepland om nog meer je hart te mogen openen en te verzachten. Rauwe cacao is een plant medicijn die makkelijker contact maakt met je innerlijk kind en een zachte heler. 

 

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ook zonder ervaring en een mix van verschillende stijlen, Hatha, Yin/ Yang, Yoga Nidra, Kundalini en Healing Tao. 

 

In je vrije tijd kan je jezelf terugtrekken in een van de mooie plekjes op de locatie of lekker naar het strand uitwaaien. Een massage boeken is ook mogelijk of in het zwembad plonzen. Een dutje doen mag ook. 

 

Je bent welkom om jezelf te zijn en leren (her)ontdekken, niets moet - alles mag. 

IMG_7011_edited.jpg
20221015_220222.jpg

May Land

Sinds ik ruim 12 jaar geleden mijn eerste yoga teacher opleiding heb gevolgd in een ashram in India, is yoga een levenswijze geworden en heb ik de holistische vorm van yoga mogen ervaren & omarmen. 

 

Yoga is een portaal via ons lichaam naar het hogere bewustzijn. Yoga is veel meer dan alleen het fysieke aspect en kort samengevat, ligt alle wijsheid binnen onszelf. We kunnen deze kennis (weer) aanboren door in contact te komen met ons lichaam, hiernaar te (leren) luisteren en handelen. Onszelf te helen en vergeven, zodat we een helder kanaal worden van kennis & energie.

 

Met liefde en lichtheid geef ik met veel plezier mijn kennis & ervaring door. Ik belichaam eerst de theorie, zodat ik het zelf kan ervaren en doorgronden, het authentiek is, voordat ik het in praktijk breng. Door mijn sensitiviteit in te zetten kan ik intunen & inspelen op het collectieve veld, wat nodig is.  

 

Naast yoga heb ik me allround gespecialiseerd in diverse (zelf) healings-technieken zoals Vipassana meditatie, Healing Tao, Reiki, Vortex Healing, Munay Ki, waaronder Womb Healing. De training 'Wheel of Consent' heb ik ook afgerond; de kunst van het geven en ontvangen. Tevens heb ik ervaring met Plantmedicijnen en dit jaar ben ik gestart met de jaartraining 'Het Pad van Innerlijk Meesterschap'. 

Docent

Ik vond de workshop heel fijn om te doen, er was een mooie balans tussen oefeningen en ontspanning. De sfeer was heel prettig en veilig. Ik heb er veel van geleerd. De theorie over de meridianen is heel interessant, het is fijn om daar bewuster mee bezig te zijn. 

~ Sjoerdje 

May wachtte ons al op en haar stralende verwelkomende lach maakte ons blij. We hebben heel veel genoten van de yogalessen, de natuur en het hotel.
Ook hebben we elkaar en onszelf beter leren kennen.
Het was een ongelooflijke mooie ervaring.
Shirley en ik hebben het er nog vaak over, hoe fijn het was.

~ Diana

Heerlijk! 

Eindelijk een yogales die niet in 1 uur gepropt is. 

En echte aandacht, naar daar waar nodig is. 

En de tijd voor belangrijke leerzame informatie. Afgewisseld met intense rust en stilte voor verdieping. 

~ Ursula

Aanbevelingen
Het Programma
Hieronder vind je een voorbeeld programma. Soms zijn de lessen iets langer of komt er een extra les voor wie wil op zaterdag middag. Als extra optie kun je ook meedoen met een open les/workshop van één van de andere programma's van dit weekend. Klik op "Docenten" om te zien welke programma's de andere docenten aanbieden tijdens jouw weekend.

 VRIJDAG

17.00 aankomst 

18.00 opening 

18.30 Workshop van jouw docent

20.00 diner

21.30 vrije tijd: massage / wellness

Geniet na van jouw eerste avond met een kopje thee bij de open haard en daarna een goede nachtrust in jouw nette, comfortabele kamer.

 

ZATERDAG

08.00 Open les / workshop

09.00 ontbijt

11.00 Workshop van jouw docent

13.00 lunch

13.30 vrije tijd:

wandelen / massage / wellness 

of een er op uit met een leenfiets 

18.30 diner

20.00 Open les / workshop

21.30 vrije tijd: massage / wellness

ZONDAG

08.00 Open les / workshop

09.00 ontbijt

11.00 Workshop van jouw docent

13.00 lunch 

14.00 afsluiting 

Na onze afsluiting, kun je nog altijd een wandeling maken in de omgeving of even een terrasje pakken in nabijgelegen Zierikzee.

Kijk maar waar je zin in hebt.

Programma
vegetarisch maaltijden
yoga in de tuin
yoga workshop
aan zee
Zeeland
wellness ruimte
voetenbad
Sauna
Terras bij het zwembad
open haard
Tijd voor jezelf
2E4F83A4-D643-4EE1-A99F-93B9A1ED2E44_edited_edited.jpg

Reserveer nu jouw plek.

Spreekt deze retraite jou aan?

Reserveer dan nu jouw plek met een aanbetaling van 100 euro. 

 

Het resterend bedrag mag je betalen wanneer het jou schikt tot kort voor aanvang van de weekend retraite. 

 

We hebben een beperkt aantal kamers beschikbaar met en zonder eigen badkamer, en vol is vol. 

 

We kijken er naar uit jou te

verwelkomen in Zeeland!

2023 Tarieven

3 dagen / 2 overnachtingen

Kamer met badkamer:
€ 510 - 1p kamer 
€ 425 - 2p kamer
€ 370 - 3/4p kamer

 

Kamer met wastafel

en gedeeld sanitair:
€ 470 - 1p kamer
€ 395 - 2p kamer
€ 350 - 3/4p kamer 

 

€ 315 - eigen tent / camper
€ 295 - overnachting elders

 

Inclusief

- BTW voor particulieren

- 3 lessen van jouw eigen docent

- 3 open lessen (ook van de andere aanwezige docenten)

- Bedlinnen en handdoekset

     (n.v.t. bij eigen tent/camper)

- Volpension met 2X ontbijt,

2X lunch en 2X diner

-onbeperkt thee

- gebruik wellness faciliteiten

inclusief sauna's en zwembad

- leenfietsen

Exclusief

- Massage(s) 

- Consumpties in de bar

- Toeristenbelasting (€ 1,40 per dag)

- Energie toeslag (€ 5 per dag)

i.v.m. extreem hoge energiekosten

- Vervoer > zie carpool info

- Reis/annuleringsverzekering

Relax Arrangement = 50 euro korting

Speciaal voor mensen die vooral mee gaan om te relaxen en geen volledig programma willen volgen, bijvoorbeeld partners. Hiermee heb je wel toegang tot de open lessen (voor het ontbijt of na het diner).

Ter plekke mag je dit natuurlijk uitbreiden tot volle deelname.

Algemene voorwaarden bekijken

Reserveren
Tarieven

OOnze plek in Zeeland

 

Wadend in ruimte en rust, tussen  het karakteristieke Zeeuwse kustdorpje Renesse en Zierikzee, ligt onze inspirerende en rustgevende yoga plek “De Schouw”. Ondanks dat Zeeland zo dichtbij is, heb je hier echt het gevoel er even helemaal uit te zijn.

 

Het gezellige en karakteristieke gebouw is licht, ruim en bijzonder sfeervol met zijn prachtige architectuur. Er zijn mooie yoga ruimtes, een sfeervolle woon- en eetkamer en een stiltekamer waarin je helemaal naar binnen kunt keren. Ook is er een aparte relax ruimte met verschillende sauna’s, voetenbad en massage ruimtes.

 

De prachtige tuin rondom het gebouw heeft een zonnig terras en diverse knusse hoekjes en een buitenzwembad. De grasweide nodigt uit om lekker veel buiten te zijn, en als het kan zullen we daar ook de yoga workshops doen.

 

De Schouw heeft verschillende type kamers, elk passend in de karakteristieke stijl van het gebouw. De nette kamers hebben comfortabele bedden opgemaakt met fris beddengoed, en basic maar schone badkamers.

 

Het eten is vegetarisch, biologisch en lekker en gemaakt door onze favoriete chefkok, die zich kenmerkt door creativiteit, vakmanschap en liefde voor de natuur. De maaltijden zijn van eerlijke, verse en natuurlijke ingrediënten, 'bewust',  en passend bij het weekend.

 

Ook buiten het programma om is er veel ruimte voor ontspanning en rust. Geniet van de tijd voor jezelf. Wellicht wil je jezelf verwennen met een massage behandeling die worden verzorgd door onze eigen masseur(s). Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel en voor een vriendelijke meerprijs, waarvoor je je terplekke kunt inschrijven.

 

De prachtige Zeeuwse omgeving nodigt uit voor een wandeling in de duinen of in het bos, om te gaan zwemmen of uitwaaien aan het strand, of om te gaan fietsen op een van de gratis leenfietsen. Maar uiteraard kun je ook lekker onspannen met een boek op de bank of chillen in de woonkamer of op het terras.

 

Het is de ideale plek voor beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoeting en de natuur. Kortom, de ideale plek voor jouw yoga retreat!

Accommodatie

 

Bereikbaarheid

 

Ons Yoga retreat ligt in Noordgouwe, vlak bij Zierikzee. Het is makkelijk bereikbaar per auto, en er is genoeg parkeer gelegenheid op het terrein. Het is ongeveer 2 uur rijden vanaf Amsterdam, en 1,5 uur vanaf Utrecht of Eindhoven.

 

Om carpoolen te faciliteren, zullen wij deelnemers met elkaar in contact brengen. Op het carpool forum voor deelnemers, kun je aangeven vanuit welke plaats je een lift zoekt of aanbiedt, en met andere deelnemers contact zoeken. Het wachtwoord voor de Carpool pagina krijg je toegestuurd in de bevestigingsmail.

Met de trein reis je naar Rotterdam CS, met de metro naar station Zuidplein en dan per bus (80 min) tot vlak bij de accommodatie. Of naar station Goes en dan per bus (40 min).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bereikbaarheid
bottom of page