top of page

Full of Life Retreat
(Lang) weekend in Zeeland

Nok Veeger

Nok is een veelzijdige ervaren docente in de traditionele Ashtanga Vinyasa Yoga (Primary and Intermediate series) gecertificeerd door de Yoga Alliance (RYT 200). Daarnaast is ze geschoold in het geven van Vinyasa flow en heeft hier ook meerdere opleidingen ingevolgd.

 

"With deep gratitude to all my teachers, I have developed as a human being and as a yoga practitioner/teacher. I have found peace from within through Yoga. I love teaching yoga because it is a spiritual practice. I have integrated yoga philosophy into my daily life and been very grateful to have opportunities to share with other people."

Nok eert de kwaliteit van verschillende yogastijlen en doceert Ashtanga based yoga practices, zoals de Vinyasa-stroom die de belichaming van eindeloze kwaliteiten mogelijk maakt (aarden, zorgzaamheid, creativiteit, toewijding, innerlijk vuur, lichtheid, ruimte, etc.). Daarnaast ook Yin yoga, Chinese geneeskunde, Tai Chi en energetisch werk. Ze verdiept zich in yogafilosofie en lesgeven vanuit de boeddha en is dankbaar om haar ervaringen en praktijk met innerlijke vreugde te delen.

6 (of 7) okt tot 9 okt 2022
Nok Veeger_edited.jpg
Nok Veeger
Elemental Vinyasa Yoga | Shakti Yoga | Yin Yoga

Full of Life Retreat
DRIE OF VIER DAGEN YOGA, WELLNESS EN RUST

Persoonlijke aandacht vanuit zachtheid en toewijding door de Yogaplace docenten. Ieders grenzeloze passie voor yoga maakt dat ze hun kennis, ervaring en inzichten voortdurend blijven verdiepen en uitbreiden. Het samen practicen binnen Yogaplace en onderdeel uitmaken van deze community zorgt ervoor dat ze een fijne sfeer van verbondenheid, ontspanning en plezier neerzetten.


Je kunt jezelf helen. Wat je ervoor nodig hebt, is het bewustzijn dat je lichaam en geest één zijn én een echt in contact zijn met je innerlijke kracht en mogelijkheden. Yoga is de sleutel daartoe. Yogaplace en de docenten zien het als hun roeping om met liefde en compassie yoga als levenswijze te delen met mensen. Juist door persoonlijke aandacht voor wat iemand bezighoudt of juist tegenhoudt helpen ze ieder persoonlijk om in contact
te komen met hun kracht en om met de juiste tools zich weer beter te voelen.


Iedereen is uniek en daarom is een individuele benadering vanuit een kalme en liefdevolle aanwezigheid altijd belangrijk. Door persoonlijke aandacht en het aanvoelen van jouw energie wordt er begeleidt naar meer contact met je lichaam en geest en naar je diepe innerlijke zelf te kijken. Door deze zelfreflectie te ontwikkelen kan het geloof in jezelf en de verbinding met alles om je heen groeien. Zo ontwikkel jij de vrijheid, balans en kracht om bewust zelf sturing te geven aan je leven en full of life in het leven te staan.
 

Het weekend is voor alle niveaus toegankelijk (Engels en Nederlands talig), beginnend en meer ervaren yogi's. Ook wanneer je op een veilige manier in contact wilt komen met verschillende vormen van yoga of in een van de vormen zoals Yin, Easy flow , Vinyasa, flow yoga, Ashtanga Vinyasa yoga wilt verdiepen.
 

Dit weekend is vooral geschikt voor mensen met een bereidheid om naar binnen te kijken en van daaruit weer te gaan stralen naar buiten toe.

Ben je er bij?

4 dagen / 3 overnachtingen OF 3 dagen / 2 overnachtingen! Kies maar wat voor jou het beste past! 

F62512D4-F1CF-403D-B192-BAA517F6E53F.jpeg

Het programma van Nok ziet er ongeveer als volgt uit:
 
Donderdag
17.00 aankomst deelnemers 3 nachten
18.00 opening
18.30 Shanti flow
20.00 diner
21.00 vrije tijd:
wellness/behandeling/chillen


Vrijdag
08.00 open les: Kriyas / Reinigingsoefeningen met Eveline
09.00 ontbijt
11.00 Flow4all
13.00 lunch
14.00 vrije tijd: wellness/behandeling/chillen

17:00 aankomst deelnemers 2 nachten
18.30 diner
20.00 Yin Yoga
21.00 vrije tijd: wellness/behandeling/chillen
 
Zaterdag
08.00 open les: ochtendmeditatie met Sanne
09.00 ontbijt
11.00 Elemental Vınlasa
13.00 lunch
14.00 vrije tijd: wellness/behandeling/chillen
18.30 diner
20.00 Yin Yoga
21.00 vrije tijd: wellness/behandeling/chillen
 

Zondag
08.00 open les: Energizing movements & Pranayama 
09.00 ontbijt
11.00 Shakti Vınyasa
13.00 lunch  
14.00 afsluiting

Extra:   Als extra optie kun je ook meedoen met een open les van één van de andere programma's van dit weekend.

Klik op "Docenten" om te zien welke programma's de andere docenten aanbieden tijdens jouw weekend.

 

Vrije tijd

Ook buiten het programma om is er veel ruimte voor ontspanning en rust. Tijd voor jezelf. Op deze prachtige locatie kun je genieten van massages, sauna, en zwembad. Maar je kunt ook lekker uitwaaien aan het strand, fietsen op een leenfiets, lekker chillen (met een boek) in de woonkamer of op het terras.

 

Massage

behandelingen worden verzorgd door onze eigen masseur. Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel en voor een vriendelijke meerprijs. Je kunt je terplekke inschrijven.

 

Relax arrangement
Speciaal voor mensen die vooral mee gaan om te relaxen en geen volledig programma volgen, bijvoorbeeld partners. Hiermee heb je slechts toegang tot de open workshops (voor het ontbijt of na het diner). Ter plekke mag je dit natuurlijk uitbreiden tot volle deelname.

cecilia huisman
Zeeland retreat tuin buitenleven
Relax bij haardvuur
Woonkamer retraite centrum
Zeeland yoga
Zeeland buddha
Zeeland accommodatie
Yoga mudra
retreat accommodatie woonkamer
Heerlijk vegetarisch biologisch eten
Zeeland lente retreat
Zeeland accommodatie
Yoga zaal Zeeland
Zeeland kamer
Zeeland kamer
Zeeland kamer
Zeeland kamer
Biologisch eten tijdens yoga weekend
Zeeland ontspannen in wellness
Sauna yoga weekend
Leonie Slond
Zeeland zwembad bij accommodatie
Zeeland haardvuur
Zeeland-warmwaterbad
Eleonora aan zee
sauna
Tuin
zwembad
Zen

Ons verblijf in Zeeland

​Wadend in ruimte en rust, tussen  het karakteristieke Zeeuwse kustdorpje Renesse en Zierikzee, ligt onze inspirerende en rustgevende yoga plek “De Schouw”. Ondanks dat Zeeland zo dichtbij is, heb je hier echt het gevoel er even helemaal uit te zijn.

 

Het gezellige en karakteristieke gebouw is licht, ruim en bijzonder sfeervol met zijn prachtige architectuur. Er zijn mooie yoga ruimtes, een sfeervolle woon- en eetkamer en een stiltekamer waarin je helemaal naar binnen kunt keren. Ook is er een aparte relax ruimte met verschillende sauna’s, warmwaterbad, voetenbad en massage ruimtes.

 

De prachtige tuin rondom het gebouw heeft een zonnig terras en diverse knusse hoekjes en een buitenzwembad. De grasweide nodigt uit om lekker veel buiten te zijn, en als het kan zullen we daar ook de yoga workshops doen.

 

De Schouw heeft verschillende type kamers, elk passend in de karakteristieke stijl van het gebouw. De nette kamers hebben comfortabele bedden opgemaakt met fris beddengoed, en basic maar schone badkamers.

 

Het eten is vegetarisch, biologisch en lekker en wordt verzorgd door onder andere Karin (van "Puur koken met passie"). Deze zeer gewaarde chefs kenmerken zich door creativiteit, vakmanschap en liefde voor de natuur. De maaltijden zijn van eerlijke, verse en natuurlijke ingrediënten, 'bewust', eerlijk en passend bij het weekend.

Ook buiten het programma om is er veel ruimte voor ontspanning en rust. Geniet van de tijd voor jezelf. Wellicht wil je jezelf verwennen met een massage behandeling die worden verzorgd door onze eigen masseur(s). Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel en voor een vriendelijke meerprijs, waarvoor je je terplekke kunt inschrijven.

 

De prachtige Zeeuwse omgeving nodigt uit voor een wandeling in de duinen of in het bos, om te gaan zemmen of uitwaaien aan het strand, of om te gaan fietsen op een (leen)fiets. Maar uiteraard kun je ook lekker onspannen met een boek op de bank of chillen in de woonkamer of op het terras.

 

In het kort, de ideale plek voor beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoeting en de natuur. Kortom, de ideale plek voor jouw yoga retreat!

Bereikbaarheid

Ons Yoga retreat ligt in Noordgouwe, vlak bij Zierikzee. Het is makkelijk bereikbaar per auto, en er is genoeg parkeer gelegenheid op het terrein. Via onze carpool pagina zullen wij deelnemers de mogelijkheid geven om zelf een lift naar Noordgouwe te regelen.

 

Met de trein reis je naar Rotterdam CS, met de metro naar station Zuidplein en dan per bus (80 min) tot vlak bij de accommodatie. Of naar station Goes en dan per bus (40 min).

bottom of page