top of page
Vrouw Texting
1.png

Social Media Teksten

Onze verhaal

Graag geven we onze deelnemers vanaf het eerste contact met onze organisatie het gevoel van welkom te zijn, dus die toon vind je terug in al onze social media berichten.

 

Potentiele deelnemers kijken naar het hele verhaal voordat ze een beslissing maken of ze zich in willen schrijven: jouw programma, het locatie en de beschikbare voorzieningen. Daarom is het ook van belang dat we social media aandacht besteden aan zowel onze prachtige locatie en fijne voorzieningen als aan jouw programma. Hiermee willen we een handje helpen.

Onderstaande berichten over onze locatie en voorzieningen zijn vrij te gebruiken: als een langere tekst in een nieuwsbrief, als losse zinnen in stories of posts... pas ze aan, vul ze aan en deel ze op jouw social media zoals je wil. Ze zijn bedoeld als inspiratie bron en hulpmiddel zodat jij je meer tijd kan besteden aan jouw eigen unieke retraite programma en jouw eigen berichten daarover.  

Fijn als je jouw social media berichten over jouw weekend wil voorzien van de tag @myownretreat. Dan delen we jouw berichten graag opnieuw aan onze netwerk. Wij delen onze berichten ook met een tag naar jouw social media account, fijn als je die ook opnieuw wil delen. 

Werkgever budget?

Hoe zou het voelen om een hele weekend voor jezelf te nemen voor een yoga retraite?

 

Van (data retraite) ben je van harte welkom op een prachtig locatie in Zeeland voor mijn retraite (Titel retraite)! Naast het leren van (welzijn aspect van jouw lessen), kom je ook helemaal tot je zelf met gezond en verrukkelijk eten, massage, sauna, zwembad, en prachtig omgeving. En stel dat jouw werkgever dit voor jou zou vergoeden. Hoe zou dat voelen? Een retraite boeken via je werkgever?! Ja, dat kan.

 

Steeds vaker maken bezoekers van retraite of trainingsprogramma's bij My Own Retreat gebruik van een budget dat de werkgever ter beschikking stelt. Een retraite is een bijdrage aan vitaal leven en/of je persoonlijke ontwikkeling. Je deelname aan een retraite zou dus mogelijk GRATIS kunnen zijn voor jou. Voor ZZP’ers zijn er ook mogelijkheden, en sommige verzekeraars bieden ook onder bepaalde voorwaarden een (gedeeltelijk) vergoeding.

 

Heb je zin om ontspannen en energiek te voelen? Kijk hier voor meer informatie: ________________________

 

#persoonlijkeontwikkeling #duurzaaminzetbaar #stressreductie #welzijnophetwerk #retraite #vitaliteit #herstel (voeg naar eigen inzicht hashtags die relevant zijn voor jouw onderwerp en doelgroep) 

 

De ultieme ontspanning?

Wil je een diepe fysieke, mentale en emotionele ontspanning ervaren? Ik neem je mee terug naar de basis met _________. Voel je helemaal welkom en omarmd door de rust en ruimte van onze bijzonder fijne accommodatie in Zeeland met saunas, zwembad, warmwaterbad en meer. Massages door zeer ervaren masseurs zijn ter plekke te boeken voor een vriendelijke meerprijs. En het hele weekend wordt je verwend met verrukkelijke vegetarisch/vegan maaltijden! Je komt als herboren thuis!

 

Simpelweg genieten, heerlijk dichtbij

Ontdek onze oase van rust in Zeeland! "De Schouw" ligt tussen het charmante Renesse en Zierikzee, en biedt een inspirerende yoga-ervaring te midden van serene schoonheid. Laat de Zeeuwse kust je verwelkomen. 

 

Onze locatie is een licht en sfeervol gebouw met mooie yogaruimtes, een gezellige woon- en eetkamer, en zelfs een stiltekamer om diep naar binnen te keren. Plus, ontspan in de sauna's, voetenbaden en massagekamers. 

 

Onze prachtige tuin met zonnig terras en buitenzwembad nodigt uit tot buiten zijn. Hier zullen we ook yoga-workshops organiseren als het weer het toelaat.  

 

Kies uit diverse kamertypes, elk met een eigen karakter. Comfortabele bedden en nette badkamers zorgen voor een aangenaam verblijf. 

 

Geniet van heerlijke vegetarische, biologische maaltijden bereid door onze getalenteerde chefkok, gemaakt met liefde voor de natuur en passend bij het weekendthema. 

 

Verwen jezelf met een optionele massage voor ultieme ontspanning, verzorgd door onze eigen masseur(s). 

 

Verken de prachtige Zeeuwse omgeving met duinen, bossen en stranden. Of kies voor een ontspannen dag met een goed boek op ons terras. "De Schouw" is dé plek voor verdieping, ontmoeting en verbinding met de natuur. Jouw ideale bestemming voor een onvergetelijke yoga retreat.  

Reserveer nu voor een weekend van innerlijke rust en revitalisatie!

 

Reserveer nu jouw plek.

Spreekt deze retraite jou aan?

Reserveer dan nu jouw plek met een aanbetaling van 100 euro. 

 

Het resterend bedrag mag je betalen wanneer het jou schikt tot kort voor aanvang van de weekend retraite. 

 

We hebben een beperkt aantal kamers beschikbaar met en zonder eigen badkamer, en vol is vol. 

 

We kijken er naar uit jou te verwelkomen in Zeeland!

 

 

Hashtags

 

#YogaRetreat #ZeelandYoga #InnerlijkeRust #YogaWeekend #YogainNederland #ZeeuwseNatuur #YogaOntspanning

Laten we samenwerken

Alle vragen kun je doorgeven aan ons, wij staan zowel jou als docent als de deelnemers graag te woord!

Tel: 31-06-48365864 

bottom of page