top of page
PHOTO-2023-02-21-08-33-22_edited.jpg
My Own Retreat.png

24 -26 mei 2024
Yoga & Soundhealing

Voel je ontspannen en in balans

Sharonne van Waveren
Yoga & Soundhealing

Heb jij behoefte aan verstilling en verbinding? 

Tijdens het Retreat weekend neem ik je mee op een reis van yoga, mantra & soundhealing.

De Hatha yogalessen zijn gericht op bewust bewegen, voelen en ademen om helemaal tot jezelf te komen in een meditatieve sfeer. De houdingen worden afgewisseld met ademoefeningen, Yoga Nidra en mantra zingen; diepe ontspanning met klankschalen. De fysieke inspanning in combinatie met de juiste ademhaling, laat je naar binnen te keren en maakt je bewust van wat je in je lichaam voelt. 

De klankschalen en andere instrumenten hebben een helende werking om op het lichaam. De klanken en trillingen van de verschillende instrumenten helpen je volledig te landen in je lichaam en te ontladen van stress. Het lichaam wordt weer herinnerd aan de eigen unieke frequenties. Laat je lichaam resoneren, meetrillen met de bijzondere instrumenten en ervaar de helende en therapeutische werking van de verschillende klanken en zang.

Mijn lessen zijn afwisselend en toegankelijk voor een ieder om mee te doen.

IMG_7011_edited.jpg

Sharonne van Waveren

Naast mijn studie lichamelijke opvoeding heb ik me verdiept in
yoga, massage en reiki. Methodes om rust te vinden in jezelf om te
kunnen ontspannen en helen.


Op mijn 20e begon ik met reizen. Tijdens mijn eerste reis naar Azie
kwam ik in aanraking met mediteren en yoga tijdens een 10 daagse stilte retreat in Thailand. In India en Nepal heb ik verschillende opleidingen in yoga, meditatie en massage gedaan. Ik ga geregeld terug voor training en bijscholing.

 

In meditatie en yoga vind ik rust. Reiki en massages stellen mij in
staat om het contact met mijn lichaam te behouden en versterken.
 
In 2007 ben ik gestart met Sharonna Yoga en met veel plezier mag ik anderen helpen met wat ik heb geleerd om mezelf te helpen. Ik geef yogalessen, massages en organiseer reiki weekenden. Daarnaast organiseer ik mantra zingen bijeenkomsten en klank ontspanningen.Ik ben heel dankbaar dat ik vanwege mijn eigen spirituele zoektocht nu zoveel andere mensen mag helpen en inspireren ook hun eigen rust en kracht te hervinden!


Tijdens het retreat weekend kun je mooie yogalessen verwachten waarbij je helemaal tot jezelf kunt komen in een meditatieve sfeer. Staande en zittende asanas (yoga houdingen) worden afgewisseld met ademoefeningen, yoga nidra en mantra zingen. De fysieke inspanning in combinatie met de juiste ademhaling, laat je naar binnen te keren en maakt je bewust van wat je in je lichaam voelt. Mijn lessen zijn afwisselend en toegankelijk voor eenieder om mee te doen.
 
Ik help je ontspannen en laat je op je gemak voelen. Ik creëer een setting en sfeer waarin je uitgenodigd wordt naar binnen te keren om te ontspannen. Tijdens de ontspanning maak ik gebruik van visualisatie technieken om zo te reizen door het lichaam en het onbewuste te stimuleren haar fantasie te gebruiken. 


Door een bepaalde structuur aan te houden in mijn lessen weet je wat je te wachten staat, maar binnen de structuur is er ruimte voor
afwisselende oefeningen en meditaties.  Je voelt je weer

helemaal opgeladen na de les, je staat weer in contact met je lichaam en jezelf.

 

Kom je ook mee om je te ontspannen en weer op te laden?

Docent

"Al een aantal jaren volg ik yoga bij Sharonna. Een gezellige gelijkgestemde groep in een hele ontspannen sfeer. Elke les is een heerlijke reis naar binnen en voelt als een mini vakantie. Dankjewel lieve Sharonne!"

"Even werd ik helemaal stil van binnen. Tijdens de soundhealing sessie van Sharonne had ik alleen nog maar aandacht voor de klanken die door mij heen vloeiden. Een magisch moment en heerlijk voor echte ontspanning en innerlijke rust."

 "Absoluut een aanrader! Mocht je er over na denken om dit te doen? Doe het gewoon! Het leven kan er alleen maar mooier van worden.  Het was een weekend vol liefde en rust heel erg fijn.  Super bedankt Sharonne, ik kom zeker terug."

Aanbevelingen
Het Programma
Hieronder vind je een voorbeeld programma. Soms zijn de lessen iets langer of komt er een extra les voor wie wil op zaterdag middag. Als extra optie kun je ook meedoen met een open les/workshop van één van de andere programma's van dit weekend. Klik op "Docenten" om te zien welke programma's de andere docenten aanbieden tijdens jouw weekend.

 VRIJDAG

17.00 aankomst 

18.00 opening 

18.30 Workshop van jouw docent

20.00 diner

21.30 vrije tijd: massage / wellness

Geniet na van jouw eerste avond met een kopje thee bij de open haard en daarna een goede nachtrust in jouw nette, comfortabele kamer.

 

ZATERDAG

08.00 Open les / workshop

09.00 ontbijt

10.30 Workshop van jouw docent

13.00 lunch

13.30 vrije tijd:

wandelen / massage / wellness 

of een er op uit met een leenfiets 

18.30 diner

20.00 Open les / workshop

21.30 vrije tijd: massage / wellness

ZONDAG

08.00 Open les / workshop

09.00 ontbijt

10.30 Workshop van jouw docent

13.00 lunch 

14.00 afsluiting 

Na onze afsluiting, kun je nog altijd een wandeling maken in de omgeving of even een terrasje pakken in nabijgelegen Zierikzee.

Kijk maar waar je zin in hebt.

Programma
vegetarisch maaltijden
yoga in de tuin
yoga workshop
aan zee
Zeeland
wellness ruimte
voetenbad
Sauna
Terras bij het zwembad
open haard
Tijd voor jezelf
IMG_7011_edited_edited.jpg

Reserveer nu jouw plek.

Spreekt deze retraite jou aan?

Reserveer dan nu jouw plek met een aanbetaling van 100 euro. 

 

Het resterend bedrag mag je betalen wanneer het jou schikt tot kort voor aanvang van de weekend retraite. 

 

We hebben een beperkt aantal kamers beschikbaar met en zonder eigen badkamer, en vol is vol. 

 

We kijken er naar uit jou te

verwelkomen in Zeeland!

Reserveren
Tarieven

OOnze plek in Zeeland

 

Wadend in ruimte en rust, tussen  het karakteristieke Zeeuwse kustdorpje Renesse en Zierikzee, ligt onze inspirerende en rustgevende yoga plek “De Schouw”. Ondanks dat Zeeland zo dichtbij is, heb je hier echt het gevoel er even helemaal uit te zijn.

 

Het gezellige en karakteristieke gebouw is licht, ruim en bijzonder sfeervol met zijn prachtige architectuur. Er zijn mooie yoga ruimtes, een sfeervolle woon- en eetkamer en een stiltekamer waarin je helemaal naar binnen kunt keren. Ook is er een aparte relax ruimte met verschillende sauna’s, voetenbad en massage ruimtes.

 

De prachtige tuin rondom het gebouw heeft een zonnig terras en diverse knusse hoekjes en een buitenzwembad. De grasweide nodigt uit om lekker veel buiten te zijn, en als het kan zullen we daar ook de yoga workshops doen.

 

De Schouw heeft verschillende type kamers, elk passend in de karakteristieke stijl van het gebouw. De nette kamers hebben comfortabele bedden opgemaakt met fris beddengoed, en basic maar schone badkamers.

 

Het eten is vegetarisch, biologisch en lekker en gemaakt door onze favoriete chefkok, die zich kenmerkt door creativiteit, vakmanschap en liefde voor de natuur. De maaltijden zijn van eerlijke, verse en natuurlijke ingrediënten, 'bewust',  en passend bij het weekend.

 

Ook buiten het programma om is er veel ruimte voor ontspanning en rust. Geniet van de tijd voor jezelf. Wellicht wil je jezelf verwennen met een massage behandeling die worden verzorgd door onze eigen masseur(s). Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel en voor een vriendelijke meerprijs, waarvoor je je terplekke kunt inschrijven.

 

De prachtige Zeeuwse omgeving nodigt uit voor een wandeling in de duinen of in het bos, om te gaan zwemmen of uitwaaien aan het strand, of om te gaan fietsen op een van de gratis leenfietsen. Maar uiteraard kun je ook lekker onspannen met een boek op de bank of chillen in de woonkamer of op het terras.

 

Het is de ideale plek voor beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoeting en de natuur. Kortom, de ideale plek voor jouw yoga retreat!

Accommodatie

2024 Tarieven

3 dagen / 2 overnachtingen

Kamer met badkamer:
€ 540 - 1p kamer 
€ 445 - 2p kamer
€ 380 - 3/4p kamer

 

Kamer met wastafel

en gedeeld sanitair:
€ 495 - 1p kamer
€ 410 - 2p kamer
€ 360 - 3/4p kamer 

 

€ 320 - eigen tent / camper
€ 300 - overnachting elders

Inclusief

- BTW voor particulieren

- 3 lessen van jouw eigen docent

- 3 open lessen (ook van de andere aanwezige docenten)

- Bedlinnen en handdoekset

     (n.v.t. bij eigen tent/camper)

- Volpension met 2X ontbijt,

2X lunch en 2X diner

- onbeperkt thee

- gebruik wellness faciliteiten

inclusief sauna's en zwembad

- leenfietsen

Exclusief

- Massage(s) 

- Consumpties in de bar

- Toeristenbelasting

(€ 1,90 per dag)

- Vervoer > zie carpool info

- Reis/annuleringsverzekering

algemene voorwaarden bekijken

Relax Arrangement = 50 euro korting

Speciaal voor mensen die vooral mee gaan om te relaxen en geen volledig programma willen volgen, bijvoorbeeld partners. Hiermee heb je wel toegang tot de open lessen (voor het ontbijt of na het diner).

Ter plekke mag je dit natuurlijk uitbreiden tot volle deelname.

 

Bereikbaarheid

 

Ons Yoga retreat ligt in Noordgouwe, vlak bij Zierikzee. Het is makkelijk bereikbaar per auto, en er is genoeg parkeer gelegenheid op het terrein. Het is ongeveer 2 uur rijden vanaf Amsterdam, en 1,5 uur vanaf Utrecht of Eindhoven.

 

Om carpoolen te faciliteren, zullen wij deelnemers met elkaar in contact brengen. Op het carpool forum voor deelnemers, kun je aangeven vanuit welke plaats je een lift zoekt of aanbiedt, en met andere deelnemers contact zoeken. Het wachtwoord voor de Carpool pagina krijg je toegestuurd in de bevestigingsmail.

Met de trein reis je naar Rotterdam CS, met de metro naar station Zuidplein en dan per bus (80 min) tot vlak bij de accommodatie. Of naar station Goes en dan per bus (40 min).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bereikbaarheid
bottom of page